IJ

***(N.B.-textul apartine integral scriitoarei IULIA GUTU -JILINSCHI, asa cum a fost primit prin e-mail, fara alte interventii sau corectura, raspunderea juridica pentru cele declarate ii apartine  autoarei)

SCRIITOAREA IULIA GUTU -JILINSCHI:

Adresare Parlamentului European Comisiei pentru libertăţi Civile si Justiţie!

INTERPOL EUROPA!

CONVENŢIA DIN SPANIA, APĂRAREA DREPTURILOR DE AUTOR
Tuturor care se ocupa de dreprul omului
De la scriitoarea Iulia Guţu- Jilinschi!

Vreau s-a fie investigat cazul meu, căci consider ca are importanta deosebita, ca încălcări grave de multe persoane influente din Europa, a drepturilor mele ca om, ca scriitor, care sa publicat pentru prima data in Europa, cartea roman FANTAZI „Prinţesa Transilvaniei” si consider, ca am tot dreptul s-a apelez acum l-a aceasta Comisie. Ca si celelalte carti care le-am scris si in fata martorilor i-am transmis discul cu 6 lucrari.
In asa un oras mare cum este Bucuresti, timp de 10 zile inzadar eu, incercam s-a cer ajutor, la autoritati, menite sa apere cetatenii. Dar peste tot eram agresata, otravita si da , era incalcat drept moral si drept asupra muncii mele intelectuale . Si am reusit s-a supravetuesc, ce cred ca ea intristat mult, pe cei ce sunt l-a baza programului MARE bazat pe lucrarile mele si care au aratat cit e de frajeda democratia in Romania deja a UE daca in mina dusmanilor mei era tot . Cine a rejisat tot doar cind e un film rejisorul e bun si spectatorul crede c-a e realitate cine a COMANDAT eu stiu dar e timpul s-a afle si lumea intreaga l-a care voi apela si apelez!
NU VA PARE CA E TIMPUL S-A SE AFLE CUM ASA forte de aparare a statului cladiri judiciare, judecatori, procurori, cine nu ar crede, cu judecatori reali participa defapt in SPECTACOL pentru a fura un bun scriitor? De ce pentru inscenarea nebuniii si a se folosi de tot.
Dar despre politia l-a care ceream s-a fiu ajutata, dar nu eram, este un capitol aparte, ce trebuie s-a dee de gindit autoritatilor din Securitatea Uniunei Europeane. Dar si despre cum am trecut prin procese LA Asa numitul AZIL POLITIC, de fapt, cind in doua ore trebuia sa-mi acordati viza de resedinta, si de cei avocati care participau l-a aceata bataie de joc, in fata instantei, dar nu numai de mine, de sotul meu, dar si de autoritatile Europene si internationale care se cocupa de azil Politic.
In România, am venit deja, după Sankt-Peterburg, Rusia , unde au rămas la o editura, 4 lucrări ale mele, care urmau s-a fie publicate, după 3 luni de studiere ca valoare artistica, am fost invitata in Sankt- Peterburg s-a semnez contractul de publicare….
Dar nu vreau sa amintesc trecutul, căci chiar nu m-am aşteptat, a doua zi, eram in drum spre Moscova, şi peste o luna deja eram in Bucureşti, ştiind deja ca am valoare ca scriitor de scriitori rusi, fiindca scriu in rusa, vroiam sa stiu anume valoarea mea corecta, cu care se ocupa pimul meu ajent , care intra in colaborare doar dupa investigarea lucrarilor mele, de UNIUNEA SCRIITORILOR DIN RUSIA, in acest domeniu, şi după o scrisoare adresata redactorului editurii, ca deja sunt in Romania, si o s-a m-a public in Europa, speram ca in asa fel am oprit furtul ale acelor lucrări….
Aşa ca doar peste doi ani după venire, s-a publicat in ajun de Crăciun, de editura MEDIALUX, editor Bogdan Stanciu lucrarea, care era înregistrată in prealabil in Republica Moldova, ca „Minunile de Crăciun” care s-a transformat in PRINTESA TRANSILVANIEI
(descrierea CIP a Bibliotecii NATIONALE a Romaniei GUŢU-JILINSCHI, IULIA
Prinţesa Transilvaniei /Iulia Gutu Jilinschi.- Bucuresti: Medialux,2009
ISBN 978-973-88846-6-3
821.135.1-32)

I-ar d-na avocat Ioana Saftiuc, care am hotărât că va fi impresara mea, ea a plecat in Chişinău şi la „Cartea Moldoveneasca” a dus manuscrisul in limba rusă, căci acolo sa făcut traducerea în limba română.…
Am schimbat denumirea l-a insistenta editorului, acum stiu sigur c-a intentionat, dar atunc nu am crezut c-a de ecscroci se faceu toti pasii s-a fie furata cartea. Atunci a considerat carte minunata, si se va pierde prin diferite nulităţi, cu o denumire asemănătoare. Iată din acel moment s-au început toate problemele, despre care o să aflaţi din acest mesaj plin de amărăciune unde nu numai cartea era furata dar si viata mea dar si a sotului meu.…….
Căci, casa care o închiriam pe str. Marcel Andreescu 44, in Dorobanţi, era vizitata de stăpâna la orice ora a zilei, şi al nopţii, şi diferite persoane apăreau ca sa-mi controleze viaţa şi după acele 6 basme-opere literare, 3 romane, tot ce era in calculator. Sunt sigura ca tot ce am scris eu, timp de 6 ani, 3 ani in Romania, era deja pe mâna celor HOTI, ce le doreau, au făcut tot, ca să se înceapă problemele cu legea. Nu vreau să mă repet, ca-ci am trimis scrisori cu adresare Preşedintelui Romaniei, şi la toate instanţele, care ar putea ajuta in acel moment de disperare, i-ar unica scrisoare, cu acea adresare, o gasiţi cum dati cautare in internet , despre scriitoarea Iulia Gutu-Jilinschi, pentru a nu m-a repeta…
I-ar in viata a apărut oameni ca Tudor Rotaru, Viviana Rotaru, avocat Nasti Vladoi, avocat Ioana Saftiuc, avocat Daniela Stan, Ramona Popovic, si altii, ca in loc să primesc ajutor de la ei, să fiu doar izgonita din România si minune c-a vii, chiar daca total furati; stingeriti ca ei s-a devina defdapt proprietarii l-a cartile bine vindute cum s-a dovedit …
Soţul meu Gutu Vitalie, avea viza încă pe trei luni, insa au venit cu escorta, s-a ne de-a afara din ţară…
Atunci l-a politia de migrări încercam cu desperare s-a aflam de ce e nedreptatea aceasta pe lume, ca s-a aflu ca lucrările mele, Da! Trebuie multora, dar eu nu mai am ce face in Europa!…..
Atunci dupa sfatul politistilor, am trecut prin proces, l-a care nu eram cemata c- a avocata Daniela Stan, ne- a sujerat daca nu plecam, unica esire de apelat la azil politic bazându-mă pe lucrarea mea, „Soarta Furata”, care intr-adevăr era actuala in momentul dat, când comunismul înflorea in R. Moldova, şi am trecut aproape tot timpul, de l-a proces l-a proces, pentru ca de fapt, era foarte simplu, redobândirea cetăţeniei, dar aşa au vrut duşmanii mei. Ca s-a para intr-adevar o nebunie, avind tot dreptul legal, la viza de resedinta, dar 3 avocati spuneu Nu. Doar acum am inteles de ce, c-a intr-o zi s-a fie chemata poloitia si se fiu dusa l-a Balamuc; ca-ci l-a procese cum mia spus avocata mea veneam cu ziare, care scriau, cum e incalcat dreptul omului in R- Moldova…
Apare o d-na Eugenia B., care a venit l-a mine, căci îmi câştigam pâinea prin consultaţii de parapshihologie, care o cunosc bine, am o Biblioteca întreagă scrise de mine de cărţi si revista „MAGIC FORTUNE”, la care sunt fondator, şi am pregatit articole despre informaţii mistice, ce interesează lumea, in acest domeniu, care eu l-am studiat 30 de ani…
Iată ea aceasta Roxana- Eujenia imi propune s-a fie impresara mea, si o aduca pentru aparere in instanta pe avocata cu care fac contract care il am in fata cu numar su cabinet care acum s-a aflu ca nu e in barou asa avocata? Cine va plati si dece? Nu trebue s-a fie trasa si i-a l-a raspundere caci in Sali de judecata se prezenta in mantie ? Atunc in 2009 ianuarie, urgent sa făcut lansarea in Hotel Hilton, a „Prinţesei Transilvaniei”, în zădar m-am adresat şi am invitat publicul, ambasade, politicieni, ca-ci toţi cei ce apăreau, să mă ajute, cu trimiterea invitatiilor, de fapt erau persoane ce împlineau comenzile cuiva asa o campanie de nimicire era organizata l-a cel mai inalt nivel si sunt sigura c-a oameni care manipuleza nu numai politia dar si serviciile secrete….
Aşa ca l-a lansare d-na Eugenia mă anunţă, ca in sala sunt cei ce de fapt sunt pentru a mă aresta, ca sunt securisti, posibil c-a asa si sar intimplat, după toata descriminarea si l-a tot ce sper c-a va fi investigat, de tot ce se numeste Leje in Lume. Ce s-a petrecut mai departe, daca nu era fiica şi ginerele in sala, i-ar eu palidă, şi deloc nu înţelegeam, totuşi ce am făcut eu, ca s-a trec prin aşa experienţă si pentru ce? Lucrând l-a calculator cate 12-16 ore pe zi si in oraş am ieşit doar de numărate pe degete ori….
L-a lansare d-na Eugenia vorbeşte despre minunatul basm, care peste o luna va fi lansat in Viena şi eu fericita, confirm ca vreau ca „Prinţesa Transilvaniei”, basmul meu, să facă ocolul lumii, şi s-a afle toţi despre minunatul ţinut, cu energiile lui binefăcătoare, despre o fetiţă orfana, săraca, gonita, da care pe urma, căci binele învinge răul, devine Prinţesă şi i se face dreptate… Aceasta doamna mereu a persistat in viata m-ea acum inteleg ca si ea a avut rol principal la furt de carte…..
Acum Rog s-a fie făcută dreptate mie, scriitoarei care a scris acest basm, l-a fel si celor care au incercat s-a m-a ucida.
D-na Eujenia Bidlea, de mirare, a doua zi dupa lansare a zis, ca Academia Bulgara la considerat de cel mai bun basm, din ultimii 100 ani si ma invita sa merg la or. Plovdiv, doar ca fara bani, ca e afacerea ei si ca e o promovare buna… Am refuzat ..
Apare o noua persoana, englezul Mark Hemens, ucraineanca Natalia Semenov, Anna Maria Ionita, Liviu Ursan, Gabriel Ursan in casa carea am fost agresata , drogata, totala izolare ce seamana doar cu un program pus bine l-a punct, la comanda lor, si eu nu putem s-ami controlez propriul sait, telefoane pe care sunau doar persoanele care defapt erau in programul mare de FURT…..
Ca acum după ce d-nul din Anglia Mark Hemens, să primească împuternicirea de a negocia, pentru editarea la 6 opere literare, ce lea primit in fata la 3 martori, şi a face filme……
Da, când eram sigura din scrisorile lui, şi din întâlnirile care le-am avut, in Bucuresti de 3 ori in perioada de 6 luni, in fata martorilor, că în octombrie tot Programul mare se finalizează…
Investigatia usor se face ca-ci d-nul Mark Hemens copia pasaportul lui pentru precontract. O am si azi l-a fel si l-a azil am dus adresa si contractul de l-a Ursan este si acum TOAMNEI 109 ap. 2 unde defapt am fost furata agresata nimicita .
Iata sunt multe de spus de atâta cer, s-a fie făcută investigaţia, căci la secţia de politie nr.1, sec. 1 pe Victoriei, in ultima disperare, pe data de 13.11.2009, eu 4 ore in antreul lor, in fata politistelor, ce erau de serviciu si noi persoane, care veneau, sunt sigura, pentru a asculta ce am de spus, si cat de solide sunt dovezile mele …
Dar sunt sigura, ca mă ascultau, sunt mărturisirile mele, la tot prin ce am trecut, autoare de basme, romane reviste carti de majie, si asa …. Rugam zicindu-le c- a am venit la ei s-a fiu salvata acum, deja eram cum simteam eu comdamnata de „PRIETENI” l-a moarte, şi doar rugam s-a fie deschis dosar împotriva celor ce au incalcat legeia cere-am aparare sriitorului, care cu adevarat a scris acest Basm… Ca nu ma pot intoarce l-a acea Toamnei 109 ..
Mai ales ca apare o noua persoana in octombrie, care s-a numit Alexandru- Sasa l-a întâlnirea in Sinaia, care a spus ca el a scris „Prinţesa Transilvaniei”, care se ecranizează şi atunci, tot nu am înţeles, ca e o capcana regizata de Mark Hemens, şi de tot ce îl slujeau intilnirea regisata a fost o gresiala, a d-stra d. Mark Hemens, ca si multe altele, caci prea multi martori stiu intr-adevar ce sa petrecut, si nu aveti nici o sansa sa furati 6 lucrari ale mele. La fel tot infernul prin care am trecut, nu o sa-l uit, si vreau toata lumea, dar mai ales Europa, in care eu cred asa de mult, sa stie doar adevarul petrecut in viata unui scriitor de valoare, caci daca valoare nu aveam, dumneavoastra nici nu mati fi observat, nu incercati sa ma destrugeti fizic si uman, nu implecati atatea actori, bine platiti in acest mare sou, din care e minune ca am iesit vie. Dat ce nu te ucide te intareste, acum revenita dupa stresul provocat de d-stra, caci 30% Drept de autor, de la toate lucrarile care le-am scris, cum d-stra , asa. si mostenitorilor, vi sa parut un pret prea mic, acum inteleg de cea ati pierdut atunci la 25 august 2009 cumpatul, mai erati sa faceti atac de cord, la gandul ca am pretentii la brand, filme, etc tot ce se numeste drepturi conecxe… La sfarsitul negocierilor insistati sa va vedeti cu fiica mea. Iar eu v-am raspuns ca o s-o vedeti la lansarea in Londra…
Acum inteleg, de ce ati spus atunci, in fata martorilor, „Da esti sigura ca acolo va fi lansarea ta?”, fiindca de fapt erati gata la orice doar sa dispar eu, sau sa fiu la casa de nebuni, unde dupa regisarea d-stra, meati pregatit locul d- stra dar si Liviu Ursan care cu sarcazm vorbea cu mine pregatind desparitia mea in casa plina de mistere care vreau s-a le afle lumea…
Căci l-a Liviu Ursan, l-a care am trăit, era o casa butaforica şi de fapt eram prada acelei case cu adresa Toamnei 109, ap. 2, din care e minune ca am ieşit vie eu, şi soţul meu…..
Tot ce s-a întâmplat, ca-ci intr-o seara o d-ră, care a venit l-a consultanta in ajun de judecata pentru azil politic, s-a zică s-a deschid internetul, c-a ea e mirata, ca scrisoarea mi-a, de 2 ani e pe saitul Preşedintelui Curţii Europene….
. Da, iată atunci într-adevăr am crezut-o, acum înţeleg ca mi s-a făcut un bun scenariu de d-n Mark Hemens, şi toţi care el ii are in ajutor, şi eu încep s-a scriu pe acea adresa, tot ce mi se intimpla…
Credeam ca într-adevăr soarta mea, care s-a dovedit furata, interesează … dar repet in casa intrau cind si cine dorea, si sunt sigura ca in ultimul timp, eram drogati, otraviti tot, ce se întâmpla, fiindca cum eu aşa şi soţul meu, abia ne ţineam pe picioare, in timp ce duceam in mod de viata sanatos, nu bem alcool, etc…
Pentru ce aceasta tratare inumana?
O sa va răspund, pentru a dovedi, ca am purtare neadecvata, căci aşa îşi doreşte Mark Hemens, l-a care i-am oferit „30% din drepturile de autor”, dar el a vrut totul… mai ales ca- avea autor deja romin si eu «.rusoica.» cum m-a numiti voi fiindca DA stiu si romina dar limba care co cunosc cu mult mai bine e rusa.
In ziua când am scris acea scrisoare pe acel sait, d-na mascata sub prietena mea ucraineanca ,Natalia Semenov, care a pus mâna pe manuscrise, căci eu i-am dat sa redacteze romanul „Soarta furată”, şi cred ca demult a publicat-o sub numele ei în Ucraina. Dar prietenia ei cu Petru Zicolov, aşa numitul spion bulgar, care la fel mi-a propus colaborare, l-a care eu am refuzat. Dar fiecare isi vedea interesul si foloseau aceleasi metode, sau poate d-na Natalia se grabea s-a inrejistreze cartile mele si sa fie prima, in caz de mor eu, ce isi dorea mult si in acea zi de !3 noembrie a si spus c-a va fi fericita s-a fie autorul cartilor mele. După venirea ei, tot mai dese, care se oferea să aducă medicamente şi mâncare, noi eram otraviti tot mai tare… Iar dupa ce a dat sprei de tusa din clipa ceia sotul meu era pe moarte..
Doar atunci când am înţeles ca sunt vânată de Toti, cu adevărat şi i-am dat discul cu tot ce mi s-a întâmplat, rugând s-a redacteze textul, căci s-a prezentat ca redactor profesionist şi să duca la INTERPOL BUCUREŞTI. La Politie, presa, Etc, si peste tot unde considera ea de cuviinta.. Daca nu a facut-o deacum dovedeste vinovatia ei, caci in acel moment nu stiam c-a peste citeva zile e-a va chema salvarea psihiartica folosindu-se de starea sotului meu insista c-a de obioseala am innebut.
In acel moment credeam ca totuşi se va opri Natalia din Lvov, Ucrauna, sotul ei care e om de afaceri in firma americana 11 ani, si mea promis ca o sa fiu foarte mirata, cine e prieten sotului ei…. D-stra d-l Mark Hemens, cred c-a tot ati contribuit l-a tot ce se intimpla, dar insistenta Nataliei era ce-a mai simtita, parca se temea s-a nu intirzie cu moartea mea .Caci anume ea era acel om, care in ultimele zile, incerca deschis sa ma ucida, dar nu a fost s-a fie si crezind c-a va reusi a spus foarte multe …
Ultima mea întâlnire in casa Toamnei, ea Natalia Semenov, pulveriza o substanţă şi simţeam că mor, cu mare greu, am supravetuit, căci ea mă împingea la bucătărie, sa ma omoare, cu o brutalitate deosebita, care inainte era l-a ea purtare de miel. Iar cu 2 zile in urma mea propus, sa ma duc cu ea la notar, si sai transfer cele 90% de drepturi de autor, caci intr-un mod ciudat avocata mea Ramona Popovic a primit cele 10% din toate „drepturile de autor” c-a si la tot ce am realizat eu ziua de azi, zicand ca stiu bine, cat e de cinstita, si nu are nevoie de propritati straine. Iar ea Natalia, la randul ei, cand se termina infernul, imi transmite inapoi dreturile de autor. M-am iutat la ea si iam raspuns, Da! Sunt otravita, vanata de Mark Hemens, Ursan cu familia lui din lumea filmului, Roxana, sacriitorul ALEXANDRU, care vroia s-a vin l-a TV sa-mi dovedeasca ca el a scris cartea mea. Tot e asa de real si usor se v-a dovedi l-a instanta, daca ucigasii si Hotii, stapini de averi mari cum Cocor magazin s.a. … Dar ne uitand ca abea ma tineam pe picioare, mintea imi era si este lucida, caci sa obisnuit sa munceasca din greu si nici odata nu asi fi de acord, d-na Natalia sa-ti dau, cheia, ce defapt apartine nepoatei, mele, la care a fost inchinata toata seria de basme.…
Dar daca tu ma ajuti am spus atunc Nataliei, acum si transmiti discul l-a Interpol, s-a investigeze cazul meu, caci nu stiam in acel moment de grea cumpana,ca voi supravetui, eu si sotul meu, cu toata informatia la tot ce sa intamplat ultimii 3 ani, de viata de scriitor. Si acum, acest disc este la d-na Natalia, care in caz de va fi cercetata de instanta, nu poate nega, ca i l-am dat, mai ales ca in casa era martor jurnalist Marius Melusel, care colabora la revista si contract cu el a semnat detinatoarea de 10% Ramona.
Fiind scriitor si s-a controlat l-a o sedinta in trecut, ca nu am influenta a gipnozei si mintea o controlez ce am dovedit l-a toti sper….
Atunci 13 noembrie 2009 cind Natalia hotarise sa termine odata cu mine, suna sotul ei urgent s-a vie s-a m-a ia… Se intreaba unde si de ce?…….
Eu la 13.11.2009, am reuşit să ies din casa, şi să ajung l-a secţia de politie nr., 1, pe Victoriei credeţi-mă, numai eu ştiu cum am ajuns, caci ea era mereu alaturi si pulveriza un gaz inspre mine. Eu incercam sa-mi controlez fiecare pas, altul de mult era mort, dar am ajuns la acea sectie de politie, unde si azi cred, ca am gasit salvarea mea., loc care, nu intra in planurile dusmanilor mei cu siguranta…
Acolo ea d-na Natalii plângând ruga s-a nu fiu ascultata, căci de la supraoboseala am înnebunit, caci chiar dimineata acelei zile, ea a chemat salvarea din pshihiatrie, ca acea sa m-a ea…
Da! Asa si a fost, insa dupa toate intrebarile medicilor, la insestenta ei, sa ma ia, sau sa-mi puna o ingectie, eu am refuzat, iar ei au spus ca fara voia mea, nu pot sa ma interneze, fiindca intotalmente imi controlez purtarea chiar si sub influienta substantelor care mi se administrau de i-a ca si fiecare cuvant spus. Asa ca sa nu ajung la balamuc de dimineata, dar in sfirsit pe Victoriei, pentru d-na Natalia,a fost un esec total.
Acum la politie ea se baza pe acei medici, care vroeau sa ma ajute, dar eu am refuzat, pentru binele meu ea doar o facea…. De fapt doar atunci mi sau deschis in totalmente ochii si am inteles, cine este ea, pentru mine, cu adevarat? Mai ales, ca dovedise sa sune mereu fiicei mele si plangang sai povesteasca ca am inebunit dupa atata munca in desperare dupa succes care il astept… Insa d-nul englez a avut grija in programul lui de destrujere a mea s-a includa prietena fiicii mele care a confirmat fiicei c-a intr-adevar sunt bolnava mintal, dar e prea mult de spus, din cartea mea defapt REPORTAJ 100 la 100 adevarat ce pot confirma l-a orice instanta, dar e carte si arma in mina scriitorului desperat, de cele intimplate.
In politie pe Victoriei, eu vorbeam adecvat, controlam fiecare cuvant si rugam sa fiu ascultata sau audiata, sa fie chemati reprezenteti ai INTERPOLULUI, SECURITATI din ambasade, şi ne uitand la starea mea de sanatate slabita de lupta, in forma mintala lucida, vreau sa dau marturii, impotriva lui Mark Hemens, d-na Natalia, ea ce-a ce i-mi este alaturi, si din aceasta clipa se considera, invinuita de mine, duşman al meu, ca-ci a încercat sa mă ucidă…
I-ar sotul meu e sub influienta otravii si sunt sigura si singur vreau s-a fiu auzita si investigata, s-a mi se faca analiza sangelui meu si sotului, pentru aceasta am insistat sa fiu dusa la spital, dar nu cum sa dovedit, ca la sectia de psihiatrie, ma dus salvarea chemata, de insusi politisti. Si cine credeti ca ma insotea? Prietena mea Matalia si sotul meu, cu purtare neadecvata, datorita tot d-nei Natalia…..
Atunci cand am ieşit din casa in cautarea sectiei de politie, ce speram ca m-a va salva, ca sa nu fiu acuzata de furt, fără nimic, nici telefonul mobil nu am luat, rugam ajutor….dar în zadar, căci prea mare era miza duşmanilor mei, ce doreau doua variante, pentru mine sau casa de nebuni, sau moartea mea.
Biata de fiica intr-un moment a crezut-o pe Natalia, doar a vazut-a la Hilton la lansare, unde sa prezenat ca cea mai buna prietena si a spus c-a nu mă lasa v-a avea e-a grija de mine……
Atunci ştiind bine, in acea noapte ca pentru mine poate fi fatala, după încercări nenumărate timp de 5 zile, de a intra in orice ambasada, dar in zadar, cred ca la toţi li s-a comunicat, ca o scriitoare nebuna, vrea s-a intre la ei, aşa cred eu acum…. Atunc am inteles ce rol joaca Ramona Popovic, l-a care i-am spus c-a o s-a intru in ambasada Rusiei, ca scriitor ce scrie in rusa si in asa fel limba e cunoscuta in afara tarii, sau in alta SUA oricare unde am s-a rog s-a fiu ascultata luind in mina sticul cu acea informatie importanta cum o consideram eu…
D-nul Mark Hemens a dat greş, căci mie îmi comunica prin E-mail una, i-ar fiicei alta, că lucrările mele nu au valoare…. Atunci pentru ce asa de multe intalniri si negocieri, pentru ce a cerut procura generala de la mine, dupa care venise la 25.09.2009, in Bucuresti, care de fapt am facuta la notar, si ea a desparut din casa. ..
Caci dupa consultanta juridica de avocat Ramona Popovici, mi sa spus sa nu dau aceasta procura, e de ajuns pentru negocieri cu editurile din Londra, e destul numai mandat, pe care si la-ti primit de l-a Ramona Popovici….
Asa mare spectacol cu atitea personaje pentru om fara valoare, cum ati spus d-atra D MARK HEMENS, care isi vedea de viata, si scria si singur vroia s-a publice operele sale literare, chiar si fara d-stra d. Mark Hemens, acum cand dai cautare, bietei scriitoarei Iulia Gutu-Jilinschi, se deschid in internet nenumarate pagini, fara aportul d-stra, de ami da slava… Numele meu. Deja e cunoscut, castigat prin munca si prin propriul talent si cunostinte.
Vă întreb, dar de ce domnule Mark Hemens, in disperare mă căutaţi şi astăzi, încercând să aflaţi unde mă aflu, şi dacă mai am nevoie de D-stra, după cum ne-am înţeles, când credeam că sunteţi un om decent.. Si cind ma ucideati cu mina dumneavoastra invizibila, ati inceput s-a trimiteti scrisori cu contracte de tot felul pentru a arata c-a cartile nu va intereseaza? Dar prea multi Hoti, merg pe teoria d-srta si in scrisori Ramonei care le voi atasa cele ce nu ati dovedit acum cind sunt in Chisinau s-a le nimiciti unde scriu toti pasii de aparare l-a proces impotriva d-srta. SUNT DOCUMENTE CARE DOVEDESC DREPTATEA MEA! SI MARTURIILE CARE LE VOI DEPUNE!
Poate e gata filmul chiar filmat, despre care mi-aţi spus personal în august, mai ales ca e filmat in România, repet, în faţa la 2 martori, oameni serioşi, ce au credibilitatea mea sau era o metoda de a ma duce in eroare ce o faceti mult si intentionat..
Folosind fondurile Europene, toata „Marea programa” la începerea căreia maţi felicitat in luna mai, ca e gata, doar ca pe mine scriitoarea, care deja a scris şi următoarele părţi ale „Bietei Prinţese a Transilvaniei”, nu intra in planul de achitare al d-stră. D-nul Hemens. Dar rog s-a fie investigat de ce m-a nimiceati, ce drept ati avut, cind v-am interzis s-a implicati fiica s-a sunati si sai vorbiti intr-adevar neadecvat, ce si da de banuit.
De l-a sectia de politie am rugat singur investigatie a analizei sinjelui si psihiatrica pentru a dovedi ca pot povesti ore l-a rind toate lucrarile mele….. Am urcat in masina salvarii unde a fost un eşec pentru dusmanii mei, acolo la toate dorintele Nataliei, doctorii au gasit ca doar sunt intr-un mic stras, si am nevoie de o noapte doua de somn….
Acum sunt in Chişinău şi prima ce am făcut, am fost la consultanţa medicilor şi a neurologului, care a găsit, ca sunt doar obosita, dar starea mea de sănătate e foarte buna…
Da fiindcă sunt bun scriitor, deja cunoscut in România, măcar ca achitarea pentru cărţile vândute, total fost blocata, ca s-a fiu restrânsa in bani, dar nu sunteţi primul d-nul Hemens ci si cei ce au furat cartile de majie ca sa le publice sub alte ISBN-uri cu numele meu-si nu a meu e foarte bine gindit…
E o metoda bine cunoscuta Stalinista- Ceusista cu învinuiri la adresa mea, ca scriu despre magie, dar am încercat s-a dau pe piaţa cărţii din România, cărţi ce ar ajuta să supraveţuesc fără d-stră Mark Hemens, şi să public deja prin editura mea, cărţile, ce sunt opere literare… Dar domniulor MARI si TARI ati reusit, a dat sotul meu toate documentele pe firma Ramonei Popovici insa i-a nu s-a grabit din toamna devreme s-a ajunga s-a ceara recuperarea banilor de la RODIPET, pe cartile vindute. De ce? Fiindca e platita bine de dusmanii mei mari si bogati, dar defapt de ce eram avertizata numai nu i-am spus in Romania pentru a mari sanse de supravetuire. Da sau spulberat cele 60 000 de Euro din carti de majie care sunt cautate ca pinea calda, se vind numai ca altii iau banii, cele 3 tipografii care defapt tot incalca lejea drastig publicind munca mea…. Dar daca sunt Avocati mai ales din Europa si ma ajuta caci daca fac retur l-a toate cartile mele de odata vor esi cele FACUTE de EI?
S-a primesc ajutor si raspuns de ce in sala de judecata dupa acel AZIL POLITIC in spate mi s-a injectat ceva si mi s-a facut rau, i-ar avocata l-a care am spus c-a m-a sufoc insista ca indata s-a m-a duc l-a medic defapt ce interes avea si dece insista c-a are nevoie de dovada doar era cuvintul ei valoros pentru instanta c-a am fost in sala in acea zi de 18 septembrie?
De ce l-a clinica Floreasca unde era pregatita CAPCANA pentru mine, eu insist s-a m-a duc l-a cardiolog iar mie mi se spune c-a nu pot primi ajutor in acea zi si eu rog sa fiu primita de un terapeut, i-ar cu proprii bani primesc ajutor in cabinetul medicului arab unde pe carte de vizita scrie departament comercial Aiman Attieh, si lui ii sunau si vorbeau de afaceri, i-ar pe cartea de vizita si acum o am in fata, l-a care spun ca mii rau dar el imi spune ca e doctor in psihiatrie si ca el ma v-a ajuta. Ce drept are s-a participe l-a asa o inscenare si sediul medical unde i s-a oferit tot?
Inteleg c-a avocata Ramona era s-a participe l-a moment cind singur cu rejisorii participa l-a distrujerea me-a. Sau poate si i-a nu e avocat, dar ca medicul arab ce nu se stie daca e medic?
De ce a pregatit cum avocata Ramona a sujerat acel document unde pentru mine a scris una tensiune arteriala 180/ 120 dar acum inteleg c-a era din program MARILOR mei dusmani?
Rog s-a fie investigat cazul meu, de tratare inumana, de toti care sunt in acest joc murdar, de escrocherie a d. Mark Hemens si Natalia Semenov, Ursan, şi toţi ce au contribuit la tot, înjosirea, prin care am trecut eu, atât şi soţul meu, şi să se facă legea si dreptatea in cazul meu doar instanta internationala s-a ajute caci vedeti in Romania toti au fost mina l-a mina. De ce sotia arabului Said a insistat s-a spuna fiicii c-a am innebunit. Ce interes avea dupa ce s-au vindut cartile mele rapid in RODIPET si chiar jinerelui am trimis factura? De ce insistau s-a ee cartile arabul libanez ce pretinde ca e milionar i-ar i-a mare doamna, i-ar banii nu se virau ce intra in programul MARE DE FURT?
De ce chiar aici marea d-na Tatiana sotia lui SAID insista s-a fiu gospitalizata de fiica l-a psihiatrie si c-a tot ce spun e o nebunie totala? Dar e martor sotul meu care de un timp ce voi pe mine ma nimiceati, era alt om dar nu m-a supar pe el, de adevarat atac al marilor specialisti din SECURITATEA romina, aici deacum sunt sigura ca fiinta mai slaba a cedat moral, de atita acolo nu ma puteam baza pe dansul.
L-a fel cer Implicarea INTERPOLULUI si tuturor care pot sa-mi vie in ajutor, pentru a scoate l-a iveala acest abuz l-a doi oameni, si ajutor la toata opinia mondiala, ca l-a un caz de abuz esit din comun.
Limba rusa e limba in care scriu cartile artistice, dar acum scriu singur articole in romana pentru revista mea MAGIC FORTUNE, care tot me-a fost furata ca si zeci de articole ce am scris si am trimis Ramonei Popovici. M-am regasit si primesc placere in dialog direct cu cititorii mei, care o s-a iasa daca o s-a ies din plasa aruncata de securitatea care e in slujba HOTILOR asa ca datorita d-stra am devenit si jurnalist, iar popularitatea la tot ce scriu eu, cum m-a ucideati e o dovada c-a sunt scriitor bun…
Ca dovada a luciditatii creierului meu sunt cartile mele care daca mi leati furat sunt doar ale mele si propun s-a fie editate de alte edituri care imi vor propune colaborare. Rog s-a fiu ajutata si l-a procese internationale!
Tot documentar pot dovedi si martori imi pot fi multi si d-ra RAMONA POPOVIC s-a fie trasa l-a raspundere de ce ascunzinduse in mantie neagra cu puf alb de l-a acea lansare rejisata de SECURITATEA ROMINA a preluat acest joc MURDAR PENTRU FURT A SCRIITOR!
L-a ce lucreaza impresarul meu si rog s-a fie investigat aparte si in scenariile de filme sau carti furate daca mi se arata gasiti marea parte l-a tot ce am scris eu!!!!!

Rog s-a fie publicate primele 12 pajini din romanul- INTRE PARONORMALE SI SERVICII SECRETE, unde e tot srisul adevarul, file ce rind cu rind s-au intimplat in ROMANIA UNIUNII EUROPENE cu pretentii mari l-a democratie neegzistenta, ce o pot dovedi chiar eu, si urmatoarele pajini s-a fie negociate conditii de publicare.

L-a fel dau uinterviuri ca s-a se afle in sfirsit adevarul

In decembrie 2009 am transmis scrisoarea avocatei Ramona Popovici care am rugat s-a o transmita l-a toata opinia mondiala pentru ajutor insa nu a fost s-a fie.

Tel: +373-22-583-305, mob: +373-68-233-226.

E-mail: iulia.jilinsky@gmail.com

Scriitoare Iulia Guţu-Jilinschi

https://example667409.wordpress.com/

http://iuliajilinschi.com/

––––––

(N.B.:  textul apartine in totalitate scriitoarei IULIA GUTU -JILINSCHI si a fost  publicat asa cum a fost primit prin e-mail , raspunderea juridica pentru cele declarate apartine autoarei)

––––––

ANASTASIA LAZARIUC-” Destin”:

update 12 sept.2016 :

FAIRY TALES and NOVELS

https://example667409.files.wordpress.com/2016/09/004-fishermans_daughter_cover_for_kindle1.jpg?w=200&h=300

006-the_witch_of_transyl_cover_for_kindle

https://example667409.files.wordpress.com/2016/09/007-stolen-destiny-coperta-29-08-20161.jpg?w=194&h=300

005-stargazers_daughter_cover_for_kindle

MARIN MIHAI-” HAI, ROMANIA!”-BLOGUL ROMANILOR DE PRETUTINDENI(https://mihaimarin.wordpress.com)

Anunțuri