(foto: „Mama, ce sforaie,a intrecut motorul !…Nenea pilotuuuu, trezeste-te !!! …Asta nu stie romaneste,hai sa strigam:…WAKE-UP !!!)

by MARIN MIHAI-

O suta de pasageri care calatoreau pe ruta KievTel Aviv ,cu un avion Boeing 737 al companiei  israeliene Al El , s-au aflat la un pas de moarte.

Pilotul , inloc sa -si ia  pastila contra hypertensiunii  arteriale, din eroare,a inghitit un somnifer.

La scurt timp, din cauza medicamentului respectiv,a  inceput sa aiba ameteli , sa se simta dezorientat si…si…a adormit la mansa avionului, in timpul zborului !…

O stewardesa vigilenta l-a auzit sforaind (sforrrr…sforrrr…pe fond de motorrr) si l-a scos din cabina de comanda.Pana cand comandantul si-a revenit, carma avionului a fost dirijata  de copilot.

Potrivit ziarului Haaretz,dupa acest incident nedorit,in care puteau sa-si piarda viata 100 de clienti, compania   El Al a declarat ca „pasagerii nu s-au aflat in   niciun moment in pericol , avionul fiind condus de copilot „. (by MARIN MIHAI)

********

BLOGUL mihaimarin.wordpress.com este NOMINALIZAT LA PREMIILE RADAR DE MEDIA IN 2011,2012,12014 si…2015

IL PUTETI VOTA AICI

:http://www.radardemedia.ro/premiile-radar-de-media-2015-etapa-1-categoria-nr-11-cel-mai-bun-blog/

MULTUMESC !…daca doriti sa votati favoritii dv. din mass-media  si… blogul mihaimarin.wordpress la categoria  11 -CEL MAI BUN BLOG ,o puteti face  accesand aici  :

http://www.radardemedia.ro/premiile-radar-de-media-2015-etapa-1-categoria-nr-11-cel-mai-bun-blog/

………………….


VIDEO.O-ZONE-„DRAGOSTEA DIN TEI”

MARIN MIHAI-„HAI, ROMANIA”!-BLOGUL ROMANILOR DE PRETUTINDENI(https://mihaimarin.wordpress.com)

Anunțuri