Mai aveți câteva  zile la dispoziție ,nu pierdeți șansa de a vă tipari gratis cartea de debut ,trimițând creațiile personale (poezie, proză, literatură pentru copii) la cea de-a III-a ediție a Concursului de Debut „Adenium Start”,organizat de Editura ADENIUM din Iași (condusă de scriitorul Liviu Antonesei).
Sloganul concursului, „Rupeți rândurile!”, îi provoacă pe autori să-și afirme originalitatea.

Concurenții sunt invitați să expedieze manuscrisele pâna pe 15 mai 2015 (data poștei), pe adresa Editurii Adenium: Aleea Copou nr. 3, Iași, 700460.

P1320817

Scopul Concursului de Debut „Adenium Start” este să descopere și să promoveze autori valoroși, care încă nu au publicat în volum, oferindu-le posibilitatea să debuteze și sprijinul integral în procesul de promovare: publicitate, serviciu de presă, lansări publice. Volumele premiate vor fi lansate la Târgul Internațional de Carte Gaudeamus, care se va desfășura în toamnă, la București.

Regulamentul Concursului de Debut, ediția a III-a

Concursul este deschis tuturor autorilor de limbă română, cu domiciliul în țară sau străinătate, care nu au publicat nicio carte până acum, în niciun domeniu.
Coletul de înscriere în concurs va include două plicuri. Primul plic va conține manuscrisul în format print și electronic (CD, stick etc.). Manuscrisele vor fi „semnate” cu un motto care va fi menționat obligatoriu și pe al doilea plic, ce va conține datele de identificare ale concurentului (nume, prenume, adresă, număr de telefon, adresa de e-mail).


Editura va selecta cele mai bune zece manuscrise pentru fiecare secțiune din concurs. Ulterior, manuscrisele pentru genurile poezie și proză vor fi supuse atenției unui juriu alcătuit din scriitori și critici literari. Un alt juriu specializat va evalua propunerile din domeniul literaturii pentru copii.
Pentru fiecare gen din concurs, vor fi declarate câștigătoare volumele care vor obține cea mai mare medie a notelor acordate de membrii juriilor, iar editarea lor va începe imediat după anunțarea învingătorilor.

Potrivit anunțului facut de catre editura ieseana ADENIUM ,câștigătorii vor fi anunțați la începutul lunii august si  vor primi gratuit câte 50 de exemplare ale cărțiilor lor pentru propria activitate de promovare.

Revista ´´Hai,România!´´ a aflat și componența juriului,cuprinde personalități ale culturii : Daniel Șandru (președinte), Emil Brumaru, Radu Vancu, Daniel Cristea-Enache și Bogdan Crețu. Urăm debutanților,mult succes ! . (Marin MIHAI)


Un gand bun pentru salvarea de la Moarte a indragitului artist GABRIEL COTABITA (59 de ani),internat de urgenta ,vineri,la Spitalul Floreasca din Bucuresti,dupa ce a suferit un stop cardio-respirator.

 

*******************************************************
REVISTA HAI ROMANIA-MARIN MIHAI-SPANIA
Revista ´´Hai,Romania ! ´´ va  prezinta PICTURI DE ANCA BULGARU-IASI
contact pentru comenzi :
e-mail: vbulgaru08@yahoo.com
Telefon:     0040770838512


MUZICA FOLK ROMANIA

Resultado de imagen de nichita stanescu mircea vintila

revista-hai-romania-marinmihai-spania-mihaimarin-wordpress-cFrunza verde de albastru-Muzica: Mircea Vintila/Versuri: Nichita Stanescu

______________ultima ora

––14-23 mai -EUROPAfest 2015-Bucuresti-Sibiu

Anunțuri