marin mihai -spania-aforisme

marin mihai-spania-aforisme

” Nu apocalipsa va distruge lumea , ci lipsa de iubire si de credinta in Dumnezeu” -by MARIN MIHAI (Spania)

 


Jurnalistul Cristian Tudor Popescu îi  atrage atenţia fostului preşedinte Traian Băsescu pe tema crizei imigranţilor. Soluția nu este respingerea refugiaților, ci lupta împotriva organizațiilor teroriste în colaborare cu Islamul neextremist.

„Sunt și în România mulți admiratori ai gardului ridicat de Guvernul lui Viktor Orban la granița dintre Ungaria și Serbia. Da, domne, ăla om serios, să-i împuște pe toți arăbeții ăștia care vor să dea năvală, și așa mulți sunt teroriști, ce vin, domne, peste noi, să le dăm case, să le dăm de mâncare… Să stea la ei acolo!…

Citeşte şi:  Sondaj: Mai mult de jumătate dintre români nu sunt îngrijoraţi de invazia imigranţilor

Printre acești vajnici gardiști ai țărișoarei, chiar și cei mai tineri tot au auzit din familie de românii care „rămâneau” în Occident înainte de `89. „Invadau”, cu miile, Statele Unite, Germania, Italia, Franța,

declarându-se refugiați politic ai dictaturii lui Ceaușescu. Nu-mi amintesc să li se fi ridicat atunci un zid în față, n-au fost împușcați pentru că voiau să trăiască în Vest și nu în România comunistă. Au tras în ei, în schimb, grănicerii Republicii Socialiste România, ca să nu-i lase să iasă din țară. Dacă acum azilanții din nordul Africii și din Siria traversează Mediterana cu bărcile, în anii `80, mulți români forțau Dunărea înot, spre Iugoslavia. Aceia care au reușit, n-au fost aruncați înapoi în apă.

Mai toți cei fugiți din România înainte de `89 își aduceau apoi și familiile, făcând cerere de „reîntregire”. Nimeni nu le-a spus că sunt prea mulți. Acum însă, vine Băsescu, fost președinte, și zice să nu-i primim pe libieni sau sirieni, că au familii numeroase.

Citeşte şi: Traian Băsescu: România ar trebui să REFUZE să primească IMIGRANŢI. Nu este problema noastră

Atunci era bine, acum nu ne convine.Am vrea ca drepturile omului să fie valabile numai când omul suntem noi.Vrem să nu mai existe nicio barieră între România și Occident, dar dacă Orientul vine pe aici, și nu vine de plăcere, vrem garduri cât mai înalte”, scrie Cristian Tudor Popescu.

Altă „cugetare” dragă gardiștilor este vinovăția Vestului: „Americanii și europenii sunt de vină pentru războaiele civile din țările arabe. Ei s-au amestecat, au ațâțat, au bombardat”.

Vorbetele pe această temă, tot numitul Băsescu. Cică nu trebuia distrusă dictatura din Libia. Corect, așa trebuia să gândească Occidentul și în `89, că nu trebuie distrusă dictatura din România, că Ceaușescu îi ține pe români între granițe cu pușca, iar dacă dispare, ăștia or să vină cu milioanele.

Niciun moment, democrați vopsiți gen Băsescu, nu concep ideea că principalii vinovați pentru catastrofa arabă sunt Al Assad, Mubarak, Gaddafi și toți ceilalți dictatori, care au blocat orice progres politic și civilizațional în aceste țări, decenii de-a rândul.

În fine, altă idee sclipitoare e că odată cu imigranții intră în Europa teroriști ISIS. Păi, nu e nevoie ca teroriștii să vină cu pluta, ei sunt deja aici. Atentatele comise în ultimii ani în Europa și Statele Unite au ca autori musulmani născuți și crescuți în Occident. Mulți dintre voluntarii ISIS sunt cetățeni europeni sau americani.

Soluția nu este respingerea refugiaților, ci lupta împotriva organizațiilor teroriste în colaborare cu Islamul neextremist.
În ce mă privește, cred că nu e de ajuns ca România să nu se lase mai prejos decât Ungaria și să ne facem și noi gardul nostru. Trebuie să începem prin a îndeplini un vechi vis al președintelui Băsescu, tăind răul de la rădăcină: să-l expulzăm pe doctorul Raed Arafat”, conchide CTP. (sursa:http://www.obiectiv.info/,selectie imagini :MM )

******HAI,ROMANIA !……..MUZICA SI PICTURA

JOHN LENNON (THE BEATLES).Pictura de DE MIRELA BALAN (ITALIA)
JOHN LENNON (THE BEATLES).Pictura de DE MIRELA BALAN (ITALIA)

John Lennon-Give Peace A Chance

” Nu apocalipsa va distruge lumea , ci lipsa de iubire si de credinta in Dumnezeu” -by MARIN MIHAI (Spania)

revista-hai-romania-marinmihai-spania-mihaimarin-wordpress-c

Anunțuri