expozitie de arta romano-spaniola-madrid-exposicion de arte rumano -española

Vineri, 18 septembrie a.c., la orele 19, la  Sala ´´Gutierez Solana´´ a Casei de Cantabria din Madrid, va avea  loc vernisajul oficial al Expoziției de artă româno-spaniolă,organizată de pictorul Eduardo Diez si Mariana Vasile.

România este reprezentată de Alice Necula, Florin Şuțu , Marcel Bejgu și Valter Paraschivescu- renumiți pictori profesioniști din Ploiești.Ei își expun lucrările alături de cele ale spaniolilor Carmen Castro Santaya, Marisa Gallego, Eduardo Diez.
La această manifestare internațională, organizatorii contează pe    prezența   Excelenței sale Ion Vâlcu,ambasadorul României in Spania și a lui Don Jose Manuel Conde,președintele Casei de Canatabria.

Vă informăm că expoziția rămâne deschisă până la 30 septembrie și poate fi vizitată după următorul program:

luni -vineri, orele 10.00 – 14.00
și 17.00 – 21.00,
sambata ,orele 12.00 – 15.00 și 16.00- 20.30.
INTRAREA ESTE LIBERĂ.

Pentru românii iubitori de frumos,aflați la Madrid, facem precizarea că la Casa de Cantabria (de pe C/Pio Barojo 10, în apropiere de celebrul Parque del Retiro) se poate ajunge cu Metro Ibiza L9 sau Metro Sainz de Baranda L9 -L6.

Pictorul Eduard Diez,datorită căruia are loc evenimentului cultural româno-spaniol de la Madrid , este  prieten al României ,recent, a avut expoziții personale la Muzeul de artă ´´Ion Ionescu Quintus´´ din Ploiești, la Călărasi și în alte localități din țara noastră, primind aprecieri deosebite din partea publicului și a criticilor de artă plastică.(
Marin MIHAI,Spania)

Exposición de arte rumano-español

De Viernes, 18. Septiembre 2015 (Todo el día) hasta Miércoles, 30. Septiembre 2015 (Todo el día)

El próximo día 18 de septiembre a las 19:00 horas, en la Sala Gutiérrez Solana, se inaugurará la Exposición de Arte Rumano-Española, de los autores Alice Neculea, Florin Sutu, Marcel Bejgu, Valter Paraschivescu, Carmen Castro Santaya y Marisa Gallego, invitados por el destacado pintor Eduardo Díez, socio y habitual colaborador de la Casa.

En dicho acto contaremos con la presencia del Excelentísimo Sr. Don Ion Vilcu, Embajador de Rumania en España y con el Presidente de la Casa Don Jose Manuel Conde.

Dicha muestra permanecerá abierta hasta el día 30.

*********************************MUZEUL PRADO MADRID

Bienvenido. Museo Nacional del Prado

Muzeul PRADO,UNUL DINTRE CELE MAI CELEBRE MUZEE ALE LUMII

Anunțuri