sursa :http://www.familiaregala.ro


Principesa Margareta: ”Sunt pregătită pentru revenirea la monarhie”

„Am fost crescută o persoană democratică. Sunt absolut pregătită pentru revenire la monarhie, sunt aici. Vreau să servesc. Noi suntem pregătiţi, vrem să servim Ţara cum putem, cum facem acum, cum a făcut şi în exil Regele, şi cum poate să fie în viitor. Dar nu depinde numai de noi: depinde de români şi de voinţă politică”, a declarat Pincipesa Margareta la TVR.

„Există posibilitatea ca oamenii să se proiecteze aşa, dar dacă monarhia se va instaura în România, se va instaura printr-o constituţie care nu va mai fi ambiguă. În nici un caz monarhul nu va avea atribuţii care se suprapun peste cele ale liderului politic al ţării, care este premierul. Uitaţi-vă în Marea Britanie: când se alege un nou premier, rezultat al majorităţii parlamentului, el este considerat liderul politic al ţării. Nimeni nu are ideea s-o considere pe Regina liderul politic al ţării. […]”, a completat Radu Duda.

Mesajul Președintelui Crucii Roșii române,Principesa Mostenitoare Margareta

31 octombrie 2015
În numele Societății Naționale de Cruce Roșie din România, transmit compasiunea și nețărmuritul nostru regret tuturor familiilor îndoliate de pe urma incendiului dezastruos care a avut loc în București.
Pierderea atât de multor vieți tinere este ireparabilă și tragică. Afecțiunea și gândurile noastre se îndreaptă către familiile cu inima sfărâmată de durere.
Rugăciunile noastre se îndreaptă către cei care se luptă să trăiască!
Cu profundă tristețe,
Margareta, Principesa Moștenitoare
Președinta Societății Naționale de Cruce Roșie din România
–––––––––––––––––––––

 **************************

Nichita Stănescu – Despre România si Limba Româ

revista-hai-romania-marinmihai-spania-mihaimarin-wordpress-c

Primii decedati in incendiul de la Clubul Colectiv Bucuresti :

1b6a9-6a00e552178e498833014e8932cdb5970d-pi

morti_incendiu colectiv bucuresti

Anunțuri