CRISTIAN PETRU BALAN (SUA) : INAMICII NOȘTRI DE MOARTE AU ÎNCEPUT ATACUL !
Scriitorul si artistul plastic Cristian Petru Balan din SUA
Scriitorul si artistul plastic Cristian Petru Balan din SUA

Ei sunt aciuiați într-un așa-numit ”Grup politic”, în realitate, o mai veche organizație antiromânească diversionistă, FOARTE PERICULOASĂ, plină de profundă ură, de dispreț și de șovinism debordant față de tot ce este românesc, o clică veninoasă condusă și remunerată de Moscova, cu sediul la Chișinău și strecurată tacit pe diferite canale, inclusiv pe internet, care își împroșcă dejecțiile murdare pe o fițuică electronică infectă, intitulată ”MOLDOVA TREBUIE SĂ FIE CU RUSIA” (deci… SĂ APARȚINĂ RUSIEI) ! Prin stratageme perfide, organizația racolează membri derutabili pe care îi îndoctrinează cu ură față de ”românii cotropitori”, falsificând istoria reală (într-un articol jalnic, scris în limba rusă, se spunea că nici un document istoric vechi nu amintea vreodată de români, ci numai de moldovenii care, înaintea românilor, erau consemnați de istorie, pe când românii nu erau pomeniți nicidecum în vreo cronică și că moldavii basarabeni sunt înrudiți cu rușii, fără să aibă ceva comun cu românii ”fasciști” de dincolo de Prut, care doar i-au asuprit necontenit, dar articolul pomenea totuși de existența valahilor (numele vechi al românilor)… Cu asemenea gogomănii execrabile conducătorii grupuscului vor să deruteze pe frații noștri moldoveni în aceste zile tensionante când unioniștii din ținutul românesc vecin se luptă din răsputeri și cu mult patriotism pentru realipirea Basarabiei cu țara.

Ei recrutează, cu un anumit tact, pâlcuri de moldoveni decuplați de realitatea istoriei bazată pe documente ferme, îndoctrinându-i spre a deveni o coloană a 5-a militară, în cazul când Rusia, sub pretextul că va trebui să-și apere cetățenii ruși, va încerca o diversiune în genul celei din Ucraina. Realitatea este mult mai serioasă decât pare și moldovenii care se lasă păcăliți sporesc numărul trădătorilor.

De aceea, este nevoie mai mult ca oricând de vigilență și de o puternică revistă pro-unionistă, cu caracter istoric, de o publicație care să anihileze în mod științific inepțiile șovine lansate de grupul criminal anti-românesc. Este nevoie de o asemenea revistă care să apară zilnic pe hârtie și pe net. Cine o va redacta ?.

CRISTIAN PETRU BĂLAN, profesor de Istoria universală,
Membru titular al Uniunii Scriitorilor din România,
Membru titular al Academiei Româno-Americane de Științe și Arte
––
Fotografia postată de Cristian Petru Balan.
 NOTA BENE: Sunt peste 11.800 de membri ai numitei organizații antiromânești care solicită zilnic noi înscrieri ! Mulți ați văzut-o și pe Facebook. (REGRETABIL – dar și unii români s-au strecurat printre ei… De ce vor aceștia să încurajeze și să sprijine ideile diabolice ale acestei perverse grupări inamice neamului românesc ? )
 ************* „JUNELE MIHAI EMINESCU, RELAXÂNDU-SE ÎN MIJLOCUL NATURII´´-Pictura de CRISTIAN PETRU BALAN ( SUA)-2015
"JUNELE MIHAI EMINESCU RELAXÂNDU-SE ÎN MIJLOCUL NATURII-Pictura de CRISTIAN PETRU BALAN ( SUA)-2015

Ion si Doina Aldea Teodorovici – Eminescu

cristian petru balan (sua)-sculptura : mihai eminescu-veronica micle
 primul grup statuar  mihai eminescu  si veronica micle,amplasat in orasul prahovean boldesti-scaieni,realizat de cristian petru balan (sua) :

cpb1

 

Anunțuri