Woman2Woman.ro te asteapta, pe 16 aprilie, la cea de a V-a editie a conferintei „Sanatate, frumusete, feminitate”. Iata 6 motive pentru care nu ar trebui sa lipsesti de la conferinta de sambata aceasta.

1. Poti participa GRATUIT la eveniment

Evenimentele organizate de Woman2Woman.ro sunt evenimente – cadou, gandite special pentru cititoarele revistei si pentru toate femeile interesate de dezvoltare personala. Asadar, accepta cadoul nostru si vino, sambata, alaturi de noi. Inscrie-te aici.

2. Informatii utile si interesante

Fie ca e vorba despre sanatate, frumusete sau feminitate, speakerii invitati iti vor aduce informatii utile, pe care le poti pune in practica imediat. Vorbitorii din cadrul evenimentului au competente in domenii diferite, astfel incat informatiile de care vei beneficia sa fie cat mai variate si mai interesante.

3. Atmosfera calda si prietenoasa

Evenimentele Woman2Woman.ro te aduc mai aproape de alte femei cu aceleasi interese ca si tine. De fiecare data, vei fi placut surprinsa de atmosfera prietenoasa si te vei simti ca acasa.

4. Evenimentul este moderat de jurnalista TV Dorina Florea (TVR)

Fermecatoare si mereu cu zambetul pe buze, Dorina Florea va modera evenimentul de sambata aceasta. Daca nu ai cunoscut-o inca, vino sa o intalnesti acum.

5. Participantele la conferintele anterioare iti recomanda evenimentele Woman2Woman.ro

Vezi ce spun cateva participante despre ultimul eveniment organizat de Woman2Woman.ro. Cateva testimoniale ale participantelor noastre gasesti aici.

6. Tombola si premiile nu vor lipsi nici la editia de sambata a conferintei „Sanatate, frumusete, feminitate”

Nici de data aceasta nu vor lipsi tombola, premiile si cadourile oferite de sponsorii evenimentului.

SPONSOR PRINCIPAL

SEOmark.ro

SPONSORI SECUNDARI

Himalaya Wellness, Grupul Editorial All, SIAN Books, Hotel Iaki Mamaia,  CaraCris Cosmed, WorldClass Romania

 

PARTENER MEDIA PRINCIPAL

Acasa.ro

PARTENERI MEDIA SECUNDARI

Calendarevenimente.ro, Comunicatedepresa.ro, ECC Romania, Iubimsigatim.ro, Garbo, Kudika, LivePR, Fashion8.ro, Mujer, PR2Advertising.ro, Ziare.com (comunicat de presa -woman2woman.ro)

**********************************

WOW,ASA CEVA N-AI MAI VAZUT ! 🙂

DANS,LUMINA SI EXTAZ-  

TRUPA UDI  

la BRITAIN´ S GOT TALENT :

Anunțuri