INNA a apărut pe coperta revistei Unica, numărul de iunie, și ne-a oferit detalii despre viața ei plină de evenimente, concerte și dragoste. Cântăreața are de ceva timp o relație cu fotograful și regizorul american John Perez, cel care a semnat și fotografiile care însoțesc acest text. Ședința foto a avut loc tocmai în Mauritius, unde INNA a filmat și cel mai recent videoclip pentru piesa „Heaven“.

Cum arată o săptămână din viața ta?

Nicio zi nu seamănă cu cealaltă. Azi filmez, mâine fac sedință foto, ziua următoare un show mai intim, acustic, peste două zile, un show în fața a 35 000 de oameni, urmând ca în zilele de după să mă odihnesc.

Ce ți-ai dori pentru tine în viitorul apropiat?

Liniște, sănătate, echilibru, hituri, inspirație.

inna foto john perez

De asemenea, și stilul tău, și imaginea ta au evoluat constant și ne surprinzi de la o lună la alta. Cât de „studiată“ ești?

De multe ori, fac cum simt, cum mă simt în acel moment, vremea, țara în care sunt mă influențează. Îmi iau zile libere, dar, chiar și atunci, caut informații, îmi gândesc ținute, fac poze de street style. Îmi place să experimentez lookuri noi, ținute și stiluri diferite, mai ales. Îmi place să mă joc atunci când am ședințe foto sau videoclipuri, să intru în pielea unui personaj.

Ce importanță are imaginea în economia unui artist?

Imaginea este foarte importantă, de aceea trebuie să acord atenție. Eu sunt mereu a-tentă la cum arăt, cum mă îmbrac, am echipa pe care mă bazez pentru aparițiile mele: Sorin Stratulat – păr, Andra Manea – make-up, Ro-xana și Domnica (RD Styling) pentru ținutele mele din concerte, ședințe foto, videoclipuri. Bineînțeles, și eu mă informez constant.

Dacă ai interpreta o melodie despre viața ta, cum ar suna?

La un moment dat, de ziua mea, am lansat piesa „Fata din rândul trei“. Cred că este o piesă care mă definește destul de bine, e o piesă dragă mie. Este un cântec simplu, sensibil, real, dar și motivațional.

Care sunt lucrurile care nu-ți plac, venite la pachet cu celebritatea?

Insistența unor oameni de a vrea să afle despre mine mai mult decât este necesar sau inventarea unor neadevăruri despre mine, care mă pot afecta pe mine sau pe cei dragi mie.

 

Ai simțit vreodată că-ți pierzi capul de la atâta notorietate? 

Foarte rar și de fiecare dată am avut lângă mine oameni care să-mi atragă atenția.

Care e rutina ta din turnee, ce faci înainte, după, între concerte?

Înainte de concert mă odihnesc o oră, apoi încep să-mi aranjez părul, să mă machiez, îmi îmbrac ținuta și pornesc alături de echipa mea spre locul concertului. Înainte de a urca pe scenă stau câteva minute singură, în liniște, și apoi  sunt gata de un show plin de energie.

Câteva descoperiri de-ale tale recente în materie de lifestyle: locuri, oameni, atitudini, haine, concepte etc.?

Urmăresc în mod constant bloguri, conturi de Instagram cu tendințe în ceea ce privește moda, make-up-ul, coafurile, îmi place să am piese în garderobă pe care să le port pe scenă sau în ședințele foto. În general, îmi plac oamenii „effortlessly cool“, oamenii care spun o poveste, care te inspiră prin felul lor unic de-a fi.

inna foto john perez

Ești foarte cunoscută, dar foarte discretă în afara scenei. De ce nu te deschizi mai mult?

Nu mă deschid mai mult pentru că nu simt că fanii mei ar fi interesați de viața mea personală, prezentată uneori cu insistență, ci de activitatea profesională, de persoana
Alexandra, cu hobby-uri, bucurii, împliniri…

Crezi că presa te-a „zugrăvit“ mereu în mod corect?

Au fost și situații în care abordarea nu a fost tocmai cea corectă sau în care au fost voit interpretate sau răstălmăcite niște vorbe.

Spune-ne despre tine și iubitul tău, John Perez. Cum v-ați cunoscut?

Sunt discretă în ceea ce privește viața mea personală. Pot spune doar că este o relație frumoasă, în care mă simt eu și sunt fericită.

Cât de des vă vedeți?

Ne vedem atunci când timpul ne permite amândurora.

Ce vă leagă pe amândoi, în afară de faptul că sunteți amândoi artiști?

Sunt multe lucruri care ne leagă. Prefer să rămână ale noastre.

Ce admiri cel mai mult la el și ce crezi că admiră el cel mai mult la tine?

Nu știu ce admiră la mine. La el admir simplitatea, profesionalismul, energia pe care o are.

Ce-ți place cel mai mult la relația voastră?

Este relația de care am nevoie și care mă
împlinește.

Dacă ar fi să traduci fericirea printr-un gust, miros, senzație, cum ar fi?

Fericirea pentru mine înseamnă să-i știu pe ai mei fericiți, sănătoși, să fac ce-mi place în fiecare zi – să cânt, să fiu aproape de fanii mei, să le simt energia. Fericirea pentru mine este muzica.

Ce planuri ai cu muzica ta?

Îmi doresc să am un hit cunoscut în toată lumea, să cânt și în țări în care nu am ajuns până acum: India, Canada, Australia, să am colaborări cu artiști foarte cunoscuți.

Ce vom auzi despre tine ?

Un single nou în engleză, un nou album, pro-babil și o nouă colaborare. Voi avea concerte în Mexic, Finlanda, Turcia, Estonia, dar și în România și abia aștept să cânt în fața fanilor mei din țară. (www.unica.ro)

****

revista-hai-romania-marinmihai-spania-mihaimarin-wordpress-cMUZICA––Recomandari Revista ´´HAI,ROMANIA!´´- INNA (ROMANIA)

INNA – Heaven | Official Music Video

 

Anunțuri