afjtbuc

Jethro Tull revine cu un spectacol special în România. Vino să asculţi legendarele sale piese la Sala Palatului din Bucuresti,pe 21 februarie 2017!

Formația care a vândut peste 60 de milioane de albume în toată lumea este pregătită de un show special pentru fanii din România. „ JETHRO TULL performed by Ian Anderson“ este un spectacol ce îmbină muzica cu arta interpretativă şi reuşeşte să creeze o seară plină de magie pentru fanii rockului.

După concertele susţinute în Statele Unite şi Germania, legendara formaţie revine în ţara noastră împreuna cu Ian Anderson pentru a-i fascina din nou pe fanii români cu amestecul lor fermecător de hard rock, sonorităţi folk şi tente de blues. De pe setlist nu vor lipsi piese celebre precum „Aqualung”, „Thick as a Brick”, „Locomotive Breath”, „Too Old to Rock’n’Roll“ sau „Too Young to Die“,se precizeza in comunicatul de presa remis Revistei ´´HAI,ROMANIA!´´ (https://mihaimarin.wordpress.com)

Imagini pentru jethro tull 2016

În prezent trupa este formată din: Ian Anderson (flaut, voce, chitară acustică), Florian Opahle (chitară electrică), Scott Hammond (tobe), John O’Hara (keyboards), David Goodier (bass), la care se adaugă ajutorul lui Ryan O’Donnell, în domeniul vocal şi teatral.

Muzica lor îşi are rădăcinile în blues-ul britanic al anilor ’60 şi este marcată de o tonalitate vocala ieşită din comun, căreia i-a fost adăugat sound-ul flautului. Iniţial formaţia cânta un blues rock experimental, însă ulterior au inclus şi elemente de rock clasic, folk, jazz sau art rock.

Ultimul concert Jethro Tull din România a avut loc în 2014 şi s-a bucurat de un real succes în rândul fanilor, fiind un eveniment soldout.  Membrii trupei sunt încântaţi să îşi revadă fanii români, alături de care s-au simţit excelent de fiecare dată şi le promit acestora o seară de neegalat.

Biletele se vor pune in vanzare incepand de luni, 26 septembrie, pe site-urile de specialitate. (M.M.)

Jethro Tull – Locomotive Breath

 ****AFIS CULTURAL

revista-hai-romania-marinmihai-spania-mihaimarin-wordpress-c

Romanian Community Center of SacramentoRomanian Festival din Sacramento, California-24 septembrie 2016, în Royer Park, Sacramento

Location Address:

5306 Walnut Ave., Building A, Sacramento, CA 95841

Mailing Address:

Romanian Community Center of Sacramento

PO BOX 2182, Citrus Heights, CA 95611-2182

Phone:

(916) 604-6707

E-mail:

info@romaniancentersacramento.org

Revista ´´HAI,ROMANIA ! ´´ va informeaza ca la Romanian Festival din Sacramento-California va participa si Ansamblul Folcloric „HORA” Vlăsinești-Botosani,cu sprijinul ICR New York. La aceasta ora , dansatorii romani sunt in zbor spre SUA.(M.M.)

Din arhiva festivalului:

Romanian Festival presented by Romanian Community Center of Sacramento

 

Anunțuri