inforoes.com/19 sept.

INFOROES-SPANIA-RED.SEF VIOLETA NICULESCU-SEGOVIARasism la școală, în Spania. Profesorul către un copil român: „Pleacă în nenorocita ta de țară și schimbă-ți numele”

https://i2.wp.com/www.inforoes.com/wp-content/uploads/2016/09/Valencia-820x300.jpg

Javier Albadalejo, profesor de educație plastică la Instituto de Educación Secundaria (IES) BENICALAP din Valencia, Spania, este acuzat că a umilit în fața clasei o elevă  de 13 ani, din România.

Mama fetei ne-a povestit că în prima zi de școală, joi 8 septembrie, la ora de educație plastică, profesorul a început să strige catalogul.

„Când a ajuns la ea, profesorul a întrebat-o de ce are două nume. Fata i-a spus că așa e în România. Enervat de răspunsul elevei, profesorul i-a spus: «Que te vayas a tu puto país a cambiarte tu nombre que eso no lo entiendo yo» («Pleacă în nenorocita ta de țară și schimbă-ți numele, că eu nu-l  înțeleg»)”, spune mama fetei.

Întregul episod s-a petrecut în clasa, de față cu mai mulți elevi.

Luni 19, septembrie, fata a avut din nou oră cu același profesor.  Din nou, bărbatul a ținut să-i „reamintească” elevei că nu-i înțelege numele .

Părinții fetei au început o serie de demersuri pentru a aduce la cunoștință, atât directorului instituției de învățământ, cât și autorităților, cele două incidente.

„Locuiesc de 10 ani în Spania, eu și soțul meu muncim și plătim taxe la fel ca oricare alt cetățean, nu permit nimănui să-mi umilească copilul. Voi merge până în pânzele albe, e inadmisibil ca un copil să sufere din cauza faptului că are un nume diferit”, a mai spus mama fetei.

Gabriela Tudose /inforoes.com

CITESTE  SI ALTE INFORMATII DESPRE ACEST CAZ REVOLTATOR ,

CU PROFESORUL ´´LOCO´´ 🙂 !

_______inforoes.com/20 sept.2016

Cazul de discriminare de la școala din Valencia ia proporții. Consulatul României: „Aveam cunoștință de incident”

 


inforoes.com /26 sept.2016

EXCLUSIVITATE! Mama elevei discriminate la Valencia, declarații incendiare: „Încercau să-mi convingă copilul că nu s-a întâmplat nimic”

violeta-niculescu-inforoes-spania–––

Revista´´ HAI,ROMANIA !´´ precizeaza ca Inforoes este publicatie romana online din Spania,condusa de   Violeta Niculescu din Segovia .

În Spania de 12 ani, ea are o carieră jurnalistică bogată. La 16 ani a făcut cursuri de jurnalism la BBC, apoi a colaborat cu Radio Alfa Galați. La 19 ani a început colaborarea cu TV Neptun, apoi corespondent pentru ProTv, Antena 1 și B1Tv. De doi ani ,a înființat portalul de știri online Inforoes.com.

Recent, romanca din Spania a devenit  membra a UJRP-Uniunea Ziaristilor Romani de Pretutindeni .

UJRP este o organizaţie fondată în 2015, cu sediul la Viena, din care fac parte reprezentanţi ai unor publicaţii din diaspora ,din 11 ţări,presedinte fiind Sorin Cehan.(M.M.)

………………………………………………………….

up date /inforoes/30sept.2016

Senatorul de Diaspora Viorel Badea ia atitudine !

Imagini pentru senatorul viorel badea

https://i2.wp.com/www.inforoes.com/wp-content/uploads/2016/09/Badea-1.jpg

Cazul de discriminare de la Valencia ajunge în Parlamentul României. Scrisoare către Ministrul Educației din Spania


revista-hai-romania-marinmihai-spania-mihaimarin-wordpress-cCosti Ioniță – Mare e lumea

Imagini pentru COSTI IONITA

Imagini pentru marin mihai


wow !….GOOGLE IMPLINESTE 18 ANI !/googles-18th-birthday

https://www.google.ro/logos/doodles/2016/googles-18th-birthday-5661535679545344-hp.gif

 

 

 

Anunțuri