https://i1.wp.com/padbol.ro/wp-content/uploads/2015/05/Baner-Arp-700x400.png

Comunicat de presa/La eveniment au ridicat show-ul la fileu intr-un meci demonstrativ la Padbol, antrenorul nationalei de fotbal U21 Cristian Dulca, CFR-istul Cosmin Vatca, arbitrul FIFA Miklos Nagy, si campionul la fotbal-tenis Razvan Pauna. Toti au fost incantati, iar portarul Cosmin Vatca, caruia noul sport i s-a potrivit ca o manusa, este hotarat ca, dupa ce isi incheie cariera de fotbalist, sa intre in familia padbol.

https://i2.wp.com/scomunicate.machteamsoft.ro/pictures/releases/size_w300/628/72628/padbol-s-a-lansat-oficial-la-cluj1.jpg

Razvan Pauna, Cosmin Vatca, Cristi Dulca, Miklos Nagy, au facut primul show de Padbol la Cluj!

Padbol s-a lansat oficial la Cluj, la baza sportiva Napoca.

La eveniment au ridicat show-ul la fileu intr-un meci demonstrativ la Padbol, antrenorul nationalei de fotbal U21 Cristian Dulca, CFR-istul Cosmin Vatca, arbitrul FIFA Miklos Nagy, si campionul la fotbal-tenis Razvan Paun. Toti au fost incantati, iar portarul Cosmin Vatca, caruia noul sport i s-a potrivit ca o manusa, este hotarat ca, dupa ce se lasa de fotbal, sa se intre in familia padbol.

Dupa meciul de deschidere, toti cei prezenti au avut ocazia sa se imprieteneasca cu terenul de padbol si regulile de joc.

“Imi place foarte mult! O experienta unica, un sport nou in Romania, diferit fata de ce se joaca la tenis cu piciorul, multa viteza, multa miscare, iti angreneaza toate partile corpului, trebuie multa miscare in teren si o buna coordonare cu coechipierul. Un sport foarte interesant. Imi doresc sa prinda si la copii si juniori, un sport util pentru dezvoltarea lor, si sper sa se deschida in cat mai multe orase un astfel de teren.”- Cristian Dulca, antrenor

“E un sport nou, benefic, iti angreneaza toate grupele musculare, iti formeaza reflexe noi, dezvolta gandirea rapida si tehnica individuala a jucatorului in criza de spatiu si timp, dar si executiile si coordonarea in tandem cu coechipierul. Din punctul meu de vedere, recomand ca multi fotbalisti sau viitori fotbalisti sa practice acest sport, deoarece se joaca in viteza si intensitate mare, necesita indemanare inviduala si gandire rapida, iar pentru acest lucru este nevoie de mai multe terenuri, atat in Cluj, cat si in celelalte orase ale tarii.”-Miklos Nagy, arbitru FIFA

Padbol este un sport nou in Romania, un sport foarte complex, necesita foarte multa miscare, foarte bun in echipa, multa mobilitate. Recomand tinerilor, in timpul liber, scolilor, sa practice acest sport. Padbol ar trebui sa se faca mult mai cunoscut pe piata, sa se infiintele mult mai multe cluburi, sa fie mult mai mediatizat, pentru ca este intradevar foarte util. Eu il joc cu placere si il recomand tuturor, la orice varsta. Le urez success baietilor care joaca in noiembrie in Uruguay!- Cosmin Vatca, jucator fotbal CFR Cluj

“Ne bucura initiativa medicului Razvan Tiriac de a aduce primul teren de padbol in Cluj. Padbol incepe sa se dezvolte in toate orasele mari, avem multe cereri de licentiere, iar anul viitor intentionam sa formam o prima liga de padbol. In prezent, Asociatia Romana de Padbol are ca principala activitate pregatirea selectionatei Romaniei, cu echipe atat la masculin cat si la feminin, pentru participarea la Campionatul Mondial 2017, ce va avea loc in Uruguay in luna noiembrie. De asemenea, urmeaza sa stabilim si sa anuntam locatia in care vom organiza Cupa Intercontinentala Romania 2017.”- Elisabeta Gherghisan, Licentiat Exclusiv Padbol Romania

Venit în mai 2015 în Romania, sportul inventat în urmă cu 6 ani în Argentina se bucură de o dezvoltare foarte rapidă la nivel mondial. Padbolul imbină elemente din fotbal, tenis şi squash, poate fi jucat de oricine (indiferent de vârstă, sex, greutate sau înălţime) şi dezvoltă coordonarea motorie şi reflexele. Se joacă în echipe de doi, pe un teren înconjurat de pereţi de sticlă care trimit mingea înapoi, fapt ce aduce jocului un dinamism aparte.

Ideea ca tenisul cu piciorul, un sport atat de popular la noi, sa treaca la nivelul următor din punct de vedere al distracției și al spectacolului, transforma padbolul într-un fenomen national. Alături de oamenii pasionați care sigur îl vor “adopta” de la primul joc, el se adreseaza și  oamenilor de afaceri care vor să dezvolte comunitatea Padbol prin construirea de terenuri. Astfel, padbol vine, practic, ca un plus pentru sportul românesc și, implicit, pentru cei care vor să investească într-o afacere de succes și pionierat în acest domeniu în România.

Povestea Padbolului, regulamentul, beneficiile lui ca sport și business, dar și detalii legate de intrarea în posesia unei licențe pentru un teren de Padbol le găsiți pe site-ul http://www.padbol.ro  si pe pagina oficiala facebook: Padbol Romania

Padbol Romania – Ridică show-ul la fileu!

 • ELISABETA GHERGHISAN
 • Pentru telefon si e-mail click aici

 • ASOCIATIA ROMANA DE PADBOL
 • Contact ASOCIATIA ROMANA DE PADBOL

  ***********REVISTA´´ HAI,ROMANIA !´´ VA INFORMEAZA DESPRE  PADBOL.

  CE ESTE,CUM SE JOACA,CE BENEFICII ARE

 • PADBOL, SPORTUL SPECTACOL!

  https://i1.wp.com/scomunicate.machteamsoft.ro/pictures/releases/size_w300/628/72628/se-lanseaza-padbol-corporate-se-da-startul-cupei-companiilor-la-padbol1.jpgPadbolul imbină elemente din fotbal, tenis, squash, padel, poate fi incercat de oricine (indiferent de vârstă, sex, greutate, înălţime) şi dezvoltă coordonarea motorie şi reflexele. Se joacă în echipe de cate doi, pe un teren înconjurat de pereţi de sticlă care trimit mingea înapoi, fapt ce aduce jocului un dinamism aparte.

  Ideea ca „tenisul cu piciorul”, un sport atat de popular la noi, sa treaca la nivelul următor din punct de vedere al distracției și al spectacolului, transforma padbolul într-un fenomen national.

  Alături de oamenii pasionați care  îl vor “adopta”  ca pe un “lifestyle” inca de la primul joc, si companiile vor avea beneficii notabile in urma investitiei in pachetele sportive marca Padbol. Aceste beneficii se vor reflecta in primul rand prin mentinerea sanatatii angajatilor (atat barbati cat si femei), printre care mentionam:

  ● imbunătătirea funcţiei cardiovasculare

  ● reducerea grăsimii şi înlăturarea grăsimii subcutanate la persoanele supraponderale

  ● scaderea tensiunii arteriale la pacienţii hipertensivi, reducând necesitatea de medicamente.

  ● reducerea nivelul colesterolului în sânge,

  ● reducerea nivelul de glucoză în sânge la persoanele cu diabet.

  ● imbunatatirea capacitatii plămânilor, circulaţiei şi în general oxigenarea, nu doar a muşchilor ci şi a creierului,

  ● rezistenţă sporită la efort şi îmbunătăţirea funcţiilor digestive, renale, imunitare, endocrine, de stare, somn şi mentale.

  ● scaderea nivelului adrenalinei, al hormonului de stres şi creşterea nivelului de endorfine, ajutând la diminuarea stărilor emoţionale şi la îmbunătăţirea stării sufleteşti, care este reflectată în plan fizic, emoţional şi social.

  Dar marile beneficii ale companiilor vin din motivarea angajatilor, aprecierea acestora, consolidarea echipei prin formarea de pasiuni comune, recunoașterea performanțelor sportive ale angajaților.

  Iar cu Padbol performantele sportive pot atinge nivelul maxim, spectaculosul sport beneficiind de un calendar competitional international plin de evenimente. Dupa Cupa Intercontinantala 2015 din Las Palmas, anul acesta cei mai buni si constanti “padbolisti” pot ajunge sa imbrace tricolul nationalei la Campionatul Mondial de Padbol  ce se va dasfasura in Montevideo, Uruguay (noiembrie 2016).

  Si,poate cel mai important aspect competitional, cei mai ambitiosi/ambitioase au sansa sa concureze la Cupa Intercontinentala 2017 chiar sub privirile colegilor, Romania fiind selectionata (dintre cele aproape 20 de tari membre) de catre Federatia Internationala de Padbol,  pentru a gazdui  acest important eveniment international.

  Despre Asociatia Romana de Padbol

  Asociatia Romana de Padbol este o asociatie noua, bazata pe o viziune la fel moderna ca si sportul pe care il reprezinta. S-a afiliat la Federatia Internationala de Padbol in anul 2015, alaturi de Argentina, Uruguai, Mexic, Brazilia, Bolivia,Panama, Spania, Italia, Portugalia, Franta, Norvegia, Suedia, Findlanda, Danemarca, Anglia, Australia, Elvetia, Statele Unite ale Americii, previzionandu-se ca in urmatorii doi ani numarul acestora sa se dubleze.
  In fiecare tara in care este prezent, Padbol are un calendar plin de competitii. La nivel international, FIPA reglementeaza si organizeaza competitiile. Campionate Mondiale de Padbol: 2013 (Argentina), 2014(Spania). Anul 2015 ne-a dus deja cu echipa la Cupa Intercontinentala din Las Palmas,Grand Canaria, iar pentru 2016 Campionatul Mondial ne va duce in America de Sud (noiembrie, Uruguay).
  Ca si sport complementar,este folosit cu succes in cluburi, academii si scoli de fotbal, ca si antrenament pentru imbunatatirea coordonarii motorii, a concentrarii si a reflexelor jucatorilor de orice varsta sau nivel sportiv.
  Ne dorim ca in cel mai scurt timp sa dezvoltam o infrastructura care sa ne permita organizarea de competitii la nivel national, aducand astfel un plus atat pe plan sportiv, cat si pe plan social.

 • PADBOL-REGULILE JOCULUI  :

******************

iUMOR-

Imagini pentru PATRICK COTTET MOINE

Patrick Cottet Moine face mimă cu sunete

Imagini pentru I UMOR PATRICK COTTET MOINE

 

Imagini pentru I UMOR PATRICK COTTET MOINE

Anunțuri