Imagini pentru marin mihai andreea marin

In aceasta dimineata , a aparut pe pagina personala de Facebook a Andreei Marin (41 de ani) un mesaj in care anunta divortul de fizioterapetul  Tuncay Ozturk (30 d ani).

Imagini pentru marin mihai andreea marin

Frumoasa producatoare  si moderatoare  de televiziune e mare ghinionista in dragoste, se afla la a treia despartire,dupa alte doua casatorii esuate, cu avocatul Cristian Gheorghita si  cu actorul Stefan Banica Junior.

Imagini pentru marin mihai andreea marin

Acum,lantul de iubire s-a rupt din nou ,probabil din gelozie , gura lumii sopteste ca vinovata ar fi  Sandra Smaranda (25 de ani), asistenta turcului Tuncay.

https://i0.wp.com/www.click.ro/sites/default/files/styles/articol/public/13151408_10207645264622873_944658886111089321_n.jpg

Ea e motivul divorțului dintre Andreea Marin și Tuncay Ozturk? Blonda sexy este asistenta turcului

Imagini pentru BLONDA LUI TUNCAY

Imagini pentru blonda lui tuncay

 Daca  divorturile ar fi  fost  sarbatorite si s-ar fi primit daruri ca la nunta, Zana  Andreea ar fi devenit cea mai  bogata !… 🙂  (Marin Mihai)

….

Blonda lui Tuncay  e cunoscuta publicului dupa ce  a fost prezenta in emisiunea ´´ La Maruta´´,cand a fost mutilata pe strada de un necunoscut agresiv :

––––27 OCT.2016

ANDREEA MARIN-MESAJ DESPRE DIVORT PE FACEBOOK

Oameni dragi,

Imagini pentru marin mihai andreea marin
Cum bine stiti, am invatat sa pretuiesc viata si in momentele sale de lumina, si in cele intunecate. Uneori, suprizele vietii nu sunt intocmai placute. Sunt momente in care, chiar daca inima te indeamna sa ramai unde te afli, trebuie sa ai taria de a pune pe primul plan respectul de sine si sa mergi mai departe. O hotarare grea a survenit in aceste zile in viata mea: divortul. Din respect pentru sentimentele profunde investite in ultimii ani in casnicia mea, va rog pe voi, prietenii de aici, dar si pe colegii din mass-media, sa intelegeti ca nu doresc sa mai fac nicio referire publica cu privire la acest subiect. Va rog tare mult sa ne respectati dorinta de liniste si intimitate, mie si fiicei mele. Un divort este dureros, dar intotdeauna v-am spus si cred si astazi ca acesta nu este un obstacol de nedepasit. Nu voi pune pe umerii nimanui ceea ce port acum in suflet, dimpotriva, va rog sa ne intelegeti nevoia fireasca de discretie. O mama nu e niciodata singura. Ca femeie si mama, am multe motive sa imi continui viata cladind si zambind. ANDREEA MARIN (https://www.facebook.com/AndreeaMarinOfficial/ )


INTREBAREA ZILEI : Se va intoarce Andreea Marin la Stefan Banica jr, tatal fetitei sale Violeta ?

Imagini pentru intrebarea zilei

Stefan Banica Jr. – Te iubesc femeie

inimiUNDE DRAGOSTE NU E, NIMIC NU E !…CASTIGA DOAR AVOCATII ! :)- by MARIN MIHAI -Spania

Anunțuri