Festivalul-Concurs naţional de creaţie literară „BOGDANIA” 2017


Festivalul-Concurs naţional de creaţie literară „BOGDANIA”
Atentie !-15 MAI 2017 ESTE ULTIMA ZI DE INSCRIERE !
https://i1.wp.com/revistabogdania.ro/wp-content/uploads/2014/01/festival-bogdania-1-2013.jpg
Invitaţie şi criterii de participare
Organizator – Asociaţia Cultural-umanitară ”BOGDANIA” cu sediul în Focşani, Str. Contemporanul nr. 28, cod 620065, judeţul Vrancea.
Scopuri: * stimularea interesului pentru literatura română contemporană şi a respectului pentru valorile moştenite. * dezvoltarea spiritului competitiv, al dorinţei de afirmare al tinerilor şi pentru ieşirea din anonimat al celor care creează şi care au talent deosebit. * promovarea în revistele de cultură şi în Antologii literare a premianţilor şi a creaţiilor valoroase din fiecare secţiune literară.
Participanţi – Autori care nu au volume tipărite şi care nu au depăşit vârsta de 35 de ani. Secţiunile concursului: poezie, proză scurtă şi eseu. Textele trebuie dactilografiate în Word, Times New Roman 12 pct., spaţiere un rând, cu diacritice şi să nu depăşească 10 pagini A4 pentru fiecare gen literar, într-un singur document în format .doc sau .docx la adresa de e-mail: ionelmarin55@gmail.com
Trimiterea textelor (creaţiilor): 01 martie – 15 mai 2017, la adresele:
a)-E-mail: ionelmarin55@gmail.com, cu menţiunea ”Pentru concurs”. b)-Poştă: Asociaţia Cultural-Umanitară ”BOGDANIA”, FOCŞANI, Str. Contemporanul nr. 28, Cod 620065, judeţul Vrancea, cu menţiunea „Pentru concurs” în câte 2 exemplare.
Textele vor purta un motto, care se va regăsi şi pe un plic închis, cuprinzând date despre autor (nume, prenume, data naşterii, profesia, adresa, telefonul, precum şi o scurtă prezentare a activităţii literare).
Textele trimise după data de 15.05.2017 (data poştei) nu vor fi luate în considerare, de asemenea cele care nu sunt dactilografiate corespunzător (fără diacritice).
Selectarea textelor se va face de către un juriu format din 3-5 scriitori, critici literari, consacraţi, pentru fiecare secţiune de concurs. Se va întocmi o fişă de participare pentru fiecare concurent. În urma evaluării fiecărei creaţii se va stabili în mod corect şi obiectiv, pe bază de note, concurenţii câştigători pe secţiuni. Câştigătorii vor fi anunţaţi în data de 30 mai 2017, prin intermediul site-lui: http://www.revistabogdania.ro şi personal pe fiecare premiant.
Se vor acorda câte trei Premii pentru fiecare secţiune şi în funcţie de calitatea textelor şi diplome speciale.
Persoanei care va întruni cel mai mare punctaj, indiferent de secţiunea la care a participat i se va acorda Marele premiu (“TROFEUL „BOGDANIA”).
https://i0.wp.com/revistabogdania.ro/wp-content/uploads/2014/06/SANY2392.jpgFestivalul-Concurs naţional de creaţie literară „Bogdania” se va încheia cu Festivitatea de premiere şi spectacolul de gală ce va fi în data de 19 iunie 2017, în locaţia ce va fi făcută public şi cunoscută dvs.u cel puţin 10 zile înainte, prin telefon ori e-mail, pentru a fi prezenţi la decernarea premiilor.
Sper că în acest an vom avea şi sprijin financiar. Persoanele care vor să contribuie la promovarea tinerelor talente, pot depune bani în Contul Asociaţiei cultural-umanitare Bogdania, care este RO11BRMA0999100047750380, Banca Românească, Focşani. Cu mulţumiri din partea organizatorilor şi a concurenţilor! .(http://adevarul.ro/)
Relaţii suplimentare:
e-mail:ionelmarin55@gmail.com;
Mobil: 0752862369; 0728217492
Director Festival, Ing. Ionel MARIN
https://i1.wp.com/revistabogdania.ro/wp-content/themes/revista/images/revista-bogdania-2.jpg
*
revista-hai-romania-marinmihai-spania-mihaimarin-wordpress-c
**
In 2016,MARELE PREMIU (Trofeul BOGDANIA)  a fost castigat de   MARIA CRISTINA PÂRVU din SPANIA(românca din   MĂNECIU-Ph)

********muzica folk

Zoia Alecu – Mi-e gândul parfum

Anuncios

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.