Ilinca Maria Băcilă şi Alex Florea la Eurovision au adus România pe un loc 7. Ei mulţumesc românilor,în special votanţilor din diaspora


Resultado de imagen de eurovision ilinca
Cea de-a 62-a ediţie a concursului muzical Eurovision  s-a încheiat cu victoria Portugaliei, reprezentată de Salvador Sobral, cu piesa „Amar Pelos Dois´´,a primit 758 de puncte. România – reprezentată de Ilinca şi Alex Florea, cu “Yodel It!”- a primit 282 de puncte. 

Primele declaraţii ale Ilincăi şi a lui Alex Florea după Eurovision

Rezultatul obţinut de Ilinca Băncilă şi Alex Florea la Eurovision a adus România pe un loc 7, cea mai bună clasare din ultimii şapte ani. Tinerii au mulţumit tuturor celor care i-au votat, mai ales că s-au aflat pe locul cinci în topul preferinţelor publicului.

https://i1.wp.com/www.lasprovincias.es/las_provincias/noticias/201705/14/media/cortadas/eurovision-k3JD-U30331612750GSG-575x323@Las%20Provincias.jpg

Finala Eurovision Song Contest 2017 şi-a ales câştigătorul sâmbătă seara (13 mai). Cea de-a 62-a ediţie a concursului s-a încheiat cu victoria Portugaliei, reprezentată de Salvador Sobral, cu piesa „Amar Pelos Dois“.

Reprezentanţii noştri, Ilinca şi Alex Florea au obţinut poziţia a şaptea, cu un total de 282 de puncte. Aceasta este cea mai bună clasare a României în concurs, de la succesul obţinut de Paula Seling şi Ovi la ediţia din 2010, şi a patra în istoria participării României la Eurovision. Şi piesa a fost pe placul telespectatorilor. „Yodel It!“ a fost a cincea în preferinţele publicului, ceea ce nu a putut decât să-i bucure enorm pe cei doi artişti..

Resultado de imagen de alex eurovision

“Mă bucur enorm pentru acest rezultat. Am muncit foarte mult pentru ca România să strălucească pe scena Eurovision 2017 şi să ne întoarcem acasă cu un rezultat bun. Pentru acest lucru, doresc să le mulţumesc în special românilor din diaspora. Mai mult, ne-am situat în top trending Twitter în această seară, pe poziţia a cincea, pentru că fanii Yodel it! s-au mobilizat extraordinar şi ne-au ridicat în clasament“, a declarat Alex, după publicarea clasamentului final.

Concursul a însemnat mult şi pentru Ilinca Băncilă, care, în trecut, s-a făcut remarcată la “Vocea României”.

https://i2.wp.com/www.formulatv.com/images/videos/14000/n14793-q1.jpg

“În aceste două săptămâni, m-am maturizat mai mult decât în ultimii doi ani. Am învăţat cât de important este să cânţi şi să te dăruieşti publicului, indiferent de cât de mare este scena. Consider că cel mai important pentru noi este votul publicului, pentru că ei ne-au susţinut de la început. Prin votul lor, ne-au pus pe locul cinci şi acest lucru este incredibil. Mă bucur foarte mult că yodelingul meu a ajuns în sufletele oamenilor“, a mai spus artista după experienţa Eurovision.(click.ro)

Ilinca ft. Alex Florea – Yodel It! (Romania) LIVE at the 2017 Eurovision Song Contest

 

****

SCENE SHOCK LA EUROVISION

https://i0.wp.com/static4.libertatea.ro/wp-content/uploads/2017/05/glume-Alex-si-Ilinca-Eurovision.jpg

Dupa ce si-au terminat reprezentatia din finala concursului muzical Eurovision, rapperul constantean Alex  a simtit nevoia sa o premieze cu  un sarut pe partenera sa  Ilinca.

Solista in varsta de numai 18 ani ,din Targu Mures, a fost surprinsa de acest gest si a cautat sa evite sarutul ,considerat brusc, agresiv sau  hilar ,de foarte multi dintre utilizatorii si comentatorii de pe retelele de socializare.

[undefined]

Tot in finala Eurovision, s-a produs un incident grav si amuzant,in timp ce  canta Jamala din Ucraina,castigatoarea din 2016,

un spectator ´´loco´´,scapat de sub supravegherea  oamenilor  de ordine  ai salii, a urcat pe scena si si -a dat jos nadragii, aratandu-si fundul ! 🙂  (M.M.)

*********************

Portugezul Salvador Sobral a castigat EUROVISION 2017

https://i2.wp.com/www.lavanguardia.com/r/GODO/LV/p4/WebSite/2017/05/14/Recortada/AFP_OD7HW_20170514023317-kq1C-U422572217153pFC-992x558@LaVanguardia-Web.jpg

Salvador Sobral – Amar Pelos Dois (Portugal) LIVE at the 2017 Eurovision Song Contest

Anuncios

Un comentario

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.