EVENIMENT.Oamenii care pun România pe harta lumii. Premiaţii Galei ´´ Valori de România 2017´´ a Revistei BIZ


https://i2.wp.com/www.revistabiz.ro/res/wp-content/uploads/2017/05/infograficValorideRomania.jpg

În prezenţa a peste 200 de top manageri din companii, antreprenori, oameni de cultură, sportivi şi inventatori, echipa revistei Biz a premiat, marţi seară, în cadrul Galei Valori de România, 34 dintre cele mai respectate şi performante personalităţi şi branduri româneşti.

 Valori de România prezintă şi celebrează românii care fac performanţă la nivel internaţional. Ei sunt adevăratele noastre valori. Despre aceşti oamenii ar trebui să audă mai des românii. Despre realizările şi poveştile lor. Despre valoarea pe care o construiesc şi o impun anual în lume cu aceeaşi semnătură: România 

Marta Uşurelu, redactorul şef al revistei Biz

Resultado de imagen de gala valori romanesti 2017

Premiaţii Galei Valori de România 2017

Dan Beleiu

Cristian Mungiu, Regizor

Este unul dintre cei mai premiați regizori ai noului val cinematografic românesc. Câștigător al celebrului premiu Palme D’Or, Cristian Mungiu prezidează, între 17 și 28 mai 2017, juriul Cinéfondation și al scurtmetrajelor la cea de-a 70-a ediție a Festivalului de Film  de la Cannes.

Categoria “Cultură & Artă”

COPYRIGHT 2008 ARTISTA PHOTO AGENCY

Ana Blandiana, Poetă

Ana Blandiana este autoare a peste 45 de cărți de poezie, eseuri și proză, traduse în întreaga lume. În 2016, Ana Blandiana a fost de­semnată, la Gdansk, „Poetul European al Libertății“, pentru volumul „Patria mea A4“, care a apărut în traducere poloneză în ianuarie 2016. Conform juriului, poezia Anei Blandiana „s­-a născut în timpuri, în care, cum spune însăși poeta, «să fii liber este, evident, mai greu decât să nu fii liber în timpul în care, prin paradox, li­bertatea cuvântului diminuează greutatea lui»“.

Categoria “Cultură & Artă”

jazz_mic

Echipele Jazz Communication și Rogalski Damaschin pentru campania ”Oprește barbaria. Salvează ciocarlia”

Campania „Oprește barbaria, salvează ciocârlia“, creată de agențiile Jazz Communication și Rogalski Damaschin, a fost desemnată una dintre primele 15 cele mai creative campanii la nivel internațional din 2016 și a fost inclusă în celebrul The Gunn Report.

Categoria “Cultură & Artă”

ada solomon_mic

Ada Solomon, Producător

Este unul dintre cei mai respectați producători de film din România și un susținător acerb al noului val cinematografic. Tenacitatea ei neobosită a făcut să producă peste 50 de pelicule, să fie nominalizată la Oscar și să reprezinte o voce importantă în cinemaul european.

Categoria “Cultură & Artă”

Marius Manole buna foto credit Daria Tuca

Marius Manole, Actor

Este cel mai activ actor din România, capabil  să își bucure publicul jucând roluri foarte diferite. Marius Manole trece cu succes de la ipostaza de copil bolnav, în dialog cu Dumnezeu, la cea de tânăr huligan care atacă oamenii dintr­un autobuz. Nu alege între rolurile care îi sunt oferite. Le acceptă pe toate, chiar dacă asta înseamnă să ia parte la un maraton continuu între teatrele din București.

Categoria “Cultură & Artă”

cornel amariei_mic

Cornel Amariei, Inventator

La 23 de ani, Cornel Amariei deține peste 50 de brevete, pen tru invenții din domeniul opticii, auto și cel al aviației. Cea mai mare notorietate i-au adus-o, însă, ochelarii pentru nevăzători, o invenție care va schimba radical viața celor 40 milioane de persoane lipsite de văz din lume.

Categoria “Tehnologie / Inovație”

aurora simionescu_mic

Aurora Simionescu, Profesor asociat la agenţia spaţială japoneză

Aurora Simionescu este doctor în astrofizică și profesor asociat la agenția spațială japoneză JAXA. Și spune despre ea că nu se potrivește cu  imaginea tipică a unui cercetator cu ochelari de protecție și halat alb.

Categoria “Tehnologie / Inovație

daniela rus_mic

Daniela Rus, Director, CSAIL, MIT

Este prima femeie director al CSAIL, unul dintre cele mai importante centre de cercetare în domeniul tehnologiei din lume. Ariile sale de cercetare includ robo­tica, mobile computing și data science. A coordonat numeroase proiecte inovatoare în domeniul transporturilor, securității, mediului, explorării submarine și agriculturii. Împreună cu echipa sa, a dezvoltat roboți modulari sau cu capacitate de auto­reconfigurare, sisteme de autoorganizare a roboților, rețele de roboți, rețele cu senzori mobili și sisteme de cooperare subacvatică pentru roboți.

Categoria “Tehnologie / Inovație”

ionut budisteanu_mic

Ionuț Budișteanu, Inventator

Ionuț Alexandru Budișteanu a fost nominalizat de către revista „Time“ ca unul dintre cei mai influenți tineri ai lumii. În 2014 se regăsea pe lista celor 100 de lideri ai inovației din Europa Centrală și de Est. Este inventator și este pasionat de aplicaţii software şi dispozi­tive electronice ce încearcă îmbunătăţirea vieţii umane. Acum lucrează la roboții industriali VisionBot, ce vor ajuta inginerii în electronică să asambleze acasă proprile lor dispozitive electronice în volume de până la 100.000 de unităţi pe an, dar și la o platformă socială – SkyHub, prin care utilizatorii pot să creeze comunități virtuale despre orice îi interesează și pasionează.

Categoria “Tehnologie / Inovație”

ana maria branza_mic

Ana Maria Brânză, Campioană olimpică, dublă campioană mondială şi multiplă campioană europeană la scrimă

La Jocurile Olimpice de la Rio, Ana Maria Brânză a câștigat singura medalie de aur a României, alături de echipa de spadasine pe care a coordonat-o. Rezultatele sale au convins Federația Internațională de Scrimă să îi acorde de trei ori titlul de cea mai bună spadasină din lume. În spatele măștii de scrimă se află un om modest și pozitiv, pentru care secretul performanței stă în multă muncă, sacrificii și respect, atât față de cei din jur, cât și față de sine.

Categoria “Campioni”

Elena Pagu

Elena Pagu, Campioană mondială la marș sportiv

Este campioană mondială, campioană balcanică şi campioană europeană la marș sportiv, cel mai recent titlu fiind câștigat în martie 2017, în Coreea de Sud, la vârsta de 90 de ani. Elena Pagu a început să se antreneze la vârsta de 57 de ani. De atunci a participat de­-a lungul ani­lor la numeroase competiţii de marş sportiv din întreaga lume și a devenit campioană mondială de 9 ori, campioană europeană de 5 ori şi campioană balcanică de 4 ori. În octombrie 2016, a câștigat medalia de aur și a doborât şi două recorduri mondiale la World Masters Athletics Championships din Perth, Australia. Cel mai recent titlu adăugat în portofoliu este medalia de aur, în martie anul acesta, la Campionatul Mondial de Marș Sportiv care a avut loc în Coreea de Sud, unde a concurat la proba de 3.000 de metri și unde a fost cea mai vârstnică persoană care a reușit să încheie cursa.

Categoria “Campioni”

Catalina Ponor

Cătălina Ponor, Campioană mondială la gimnastică

În luna martie a acestui an, Cătălina Ponor a câștigat două medalii de aur la Cupa Mondială de Gimnastică de la Baku. Cătălina Ponor a intrat în lumea gimnasticii la vârsta de 4 ani. A participat de trei ori la Jocurile Olimpice, la Atena, Londra și Rio, unde a adunat nu mai puțin de cinci medalii. Trei dintre ele sunt de aur, una de argint și una de bronz. Adunate, o plasează pe sportivă în topul celor mai medaliate 25 de gimnaste din istoria Jocurilor Olimpice.

Categoria “Campioni”

gheorghe hagi_mic

Gheorghe Hagi, Antrenor și investitor în fotbalul românesc

Gheorghe Hagi este printre cei mai buni fotbaliști români din toate timpurile, iar rezultatele obținute cu FC Viitorul, echipa academiei de fotbal care îi poartă numele, arată că este un antrenor pe măsura renumelui său ca fotbalist.

Categoria “Campioni”

dorin stefan_mic

Dorin Ștefan, arhitect, profesor, teoretician

Pe Dorin Ștefan, pasiunea pentru arhitectură l-a împins dincolo de schițarea unor clădiri care să înfrumusețeze orașe, până la a lăsa moștenire generațiilor viitoare aceeași dragoste pentru frumos. Lucrările realizate de Dorin Ștefan au devenit repere arhitecturale contemporane. Unul dintre acestea este Aviatorilor 8, un centru de afaceri inovator, proiect care a inclus resta­urarea celebrei vile Oromolu.

Catalin Copaescu 2

Cătălin Copăescu, doctor chirurg, director medical, Ponderas Academic Hospital

Este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați chirurgi din țara noastră. Cătălin Copăescu este singurul chirurg din România acreditat  ca Surgeon of Excellence de Federația Internațională de Chirurgia Obezității (Europa) și de Surgical Review Corporation (SUA).

Categoria “Ştiinţă şi Cercetare”

Dr.-Sergiu-Stoica

Sergiu Stoica, Membru fondator BRAIN Institute din cadrul Spitalului Monza

Dr. Sergiu Stoica, membru fondator al BRAIN  Institute, din cadrul Spitalului Monza, coordonează echipa de neurochirurgie și supraveghează întreaga activitate medicală a institutului.

Categoria “Ştiinţă şi Cercetare”

melania medeleanu si vlad voiculescu

Melania Medeleanu și Vlad Voiculescu, MagiCamp

Melania Medeleanu și Vlad Voiculescu  au fondat împreună MagiCAMP, o tabară pentru copiii și adolescenții din România care au înfruntat, cu mult curaj, bătălia împotriva unor forme de cancer, anemie falciformă, hemofilie și alte maladii.

Categoria “CSR”

carmen uscatu_mic

Carmen Uscatu, Președinte al Asociației Dăruiește Viață

Împreună cu Oana Gheorghiu și Bianca Voinescu, Carmen Uscatu a fondat în 2012 Asociația Dăruiește Viață cu scopul de a continua misiunea începută în regim de voluntariat, și anume aceea de a identifica soluții care să crească șansele la viață ale bolnavilor de cancer din România.

Categoria “CSR”

Alexandrescu_Gabriela_foto

Gabriela Alexandrescu, Președinte al Asociației Dăruiește Viață

Este un militant neobosit al drepturilor copilului, de 23 de ani luptând pentru asigurarea și promovarea acestora din poziția de președinte executiv al Salvați Copiii România.

Categoria “CSR”

tolontan echipa_mic

Echipa de jurnaliști GSP: Cătălin Tolontan, Răzvan Luțac și Mirela Neag

Anchetele echipei formate din Cătălin Tolontan,  Mirela Neagu și Răzvan Luțac au schimbat miniștrii și au trezit instituții ale statului din somnul lui „merge și așa“. Aceștia practică un jurnalism curajos și  onest, fără teamă față de cei despre care scriu, indiferent care le este numele sau titlul.Cătălin Tolontan, în prezent redactorul șef al „Gazetei Sporturilor“, are o experiență în presă de peste 15 ani. Consideră că atuul profesional este curajul cu care se raportează la subiecte, la surse și chiar la propriile­i greșeli.

Categoria “Personalităţi”

Valeriu Nicolae

Valeriu Nicolae, reprezentant special al secretarului general al Consiliului Europei, trainer și jurnalist

Fost top manager de succes și consilier pentru integrare socială în cabinetul Cioloș, Valeriu Nicolae a devenit „îngerul păzitor“ al copiilor din familii sărace și luptă pentru incluziunea minorităților etnice, în special cea rromă.

Categoria “Personalităţi”

omer tetik2_mic

Omer Tetik, CEO, Banca Transilvania

A coordonat preluarea Volksbank România și a știut să transforme problema creditelor în franci elvețieni a Volksbank într-un avantaj în fața competitorilor. Anul trecut, Banca  Transilvania a urcat pe locul 2 în topul băncilor din România, în funcție de active.

Categoria “Top Management”

nicolae victor zamfir_mic

Nicolae Zamfir, Președinte, Institutul Național de Fizică Nucleară (IFIN) „Horia Hulubei”

După o excepțională carieră în străinătate, Nicolae-Victor Zamfir a luat decizia de a se întoarce în țară, pentru a ajuta comunitatea fizicienilor din România. Din anul 2012, este directorul proiectului Extreme Light Infrastructure – Nuclear Physics (ELI­NP), cel mai puternic laser din lume, care se construieşte lângă Bucureşti, la Măgurele. Investiţia estimată la 300 de mili­oane de euro, finanţată din fonduri europene, va fi operaţională în anul 2019.

Categoria “Top Management”

fady chreih_mic

Fady Chreih, CEO, Regina Maria

A supravegheat în ultimii ani expansiunea Regina Maria, prin cele mai importante tranzacții din piața serviciilor private de sănătate. 2017 a început cu o investiție de peste 2 milioane de euro – două clinici achiziționate în Ploiești și București și alte două deschideri în centrul Capitalei.

Categoria “Top Management”

iulian stanciu_mic

Iulian Stanciu, CEO, eMag

Este unul dintre cei mai prolifici antreprenori români, cu afaceri care, cumulat, se apropie de un miliard de euro. A pornit în antreprenoriat la sfâr­șitul anilor ’90 și acum este acționar în mai multe businessuri, printre care cele mai mari sunt: Network Distribution One (NOD), par tenerul principal pentru cei mai mari producători globali de electro­IT în piața românească, electroretailerul Flanco și eMag, cel mai mare retailer online din România, cu prezență la nivel regional în Bulgaria, Ungaria și Polonia.

Categoria “Antreprenoriat”

antonio eram_mic

Antonio Eram, CEO, Netopia

Antonio Eram și-a fondat propriul business, Netopia mobilpay, în 2005. Astăzi, compania este liderul pieței locale de plăți digitale și mobile. Cu sediul central în București și un birou în  SUA, California, Netopia a dezvoltat primul produs românesc premiat în cadrul unei competiții din Silicon Valley. Aplicația românească mobilPay Wallet, creată de Netopia, s­-a situat în top 3 cele mai votate tehnologii în cadrul primei expoziții dedicate startup­urilor prezente în centrul mondial al giganților IT.

Categoria “Antreprenoriat”

cristina batlan_mic

Cristina Bâtlan, Co-fondator Musette Group

Mintea creativă din spatele brandului Musette și cofondator al companiei, Cristina Bâtlan este una dintre cele mai apreciate antreprenoare din România. Anul trecut Musette a mai deschis o unitate de producție în București, a treia din portofoliul companiei. În prezent, Musette are 19 magazine în România și în afara țării. Anul acesta antreprenorii grupului Musette au anunțat că au în plan demararea unor investiții în domeniul imobiliar.

Categoria “Antreprenoriat”

florin talpes_mic

Florin Talpeș, CEO și fondator Bitdefender

Bitdefender, deși companie românească, a ajuns să facă legea pe piața globală a securității IT. Cu peste 500 de milioane de utilizatori individuali și companii, Bitdefender este cel mai de succes model antreprenorial de business românesc care a cucerit piețele internaționale.

Categoria “Antreprenoriat”

mihai marcu_mic

Mihai Marcu, Președinte al Consiliului de Administrație Medlife

Prin aducerea MedLife pe piața de capital, la finalul anului trecut, antreprenorul Mihai Marcu a reușit cea mai mare listare publică pentru o companie antreprenorială de la Bursa de Valori București. Valoarea acesteia a fost de 50,5 milioane de euro, pentru un pachet de 44% din acțiunile companiei, iar vânzătorii au fost fondul de investiții V4C Eastern Europe Holding și International Finance Corporation. MedLife a intrat pe BVB cu o capitalizare de 522 de milioane de lei, iar în prima zi de la debutul pe bursă a fost cea mai tranzacționată companie pe BVB.

Categoria “Antreprenoriat”

Dana Bunescu noua

Dana Bunescu, Editor montaj

Dana Bunescu a primit premii importante la galele Gopo sau premiile UCIN pentru sunet sau montaj. Este o recunoaștere a unei cariere prolifice în industria cinematografică românească.
Categoria “Cultură & Artă”

mircea cartarescu_mic

Mircea Cărtărescu, Scriitor

Mircea Cărtărescu este una dintre figurile emblematice ale literaturii din ultimele decenii. Lider al „generației optzeciste“, Mircea Cărtărescu a ales pentru lucrarea de doctorat o sinteză de istorie literară, „Postmodernismul românesc“, pentru care i-­a fost acordat Premiul Asociației Scriitorilor din București.

Categoria “Cultură & Artă”

Ruxandra Donose 3

Ruxandra Donose, Mezzosoprană

Mezzosoprana Ruxandra Donose este una dintre cele mai frumoase voci ale României, bucurându-se de aprecierea publicului pretutindeni în lume. În această perioadă, artista evoluează pe scena Operei din  Geneva, unde interpretează rolul Adalgisei din opera „Norma“, compusă de Vincenzo Bellini. Ruxandra Donose poartă  prestigiul școlii muzicale românești și în Austria, Germania, Maria Britanie și Statele Unite ale Americii.

Categoria “Cultură & Artă”

raluca stirbat_mic

Raluca Știrbăț, Pianistă

Raluca Știrbăț, o pianistă din România, stabilită la Viena, a pus bazele Societății Internaționale „George Enescu“, care are menirea de a promova opera marelui compozitor român în Austria.

Categoria “Cultură & Artă”

Designul trofeului Galei Valori de România a fost creat de artistul Albert Sofian, inspirat din Cocoşul lui Brâncuşi, un exemplu de ascensiune şi ambiţie românească. Trofeul a fost realizat cu sprijinul artistului plastic Ovidiu Toader.

Gazda evenimentului a fost Marius Florea Vizante, care a purtat invitaţii evenimentului printr-o adevărată călătorie a recunoaşterii meritelor celor mai importante resurse pe care România le deţine: oamenii de valoare. Momentele artistice au fost susţinute de Cvartetul Capriccio.

Echipa Biz mulţumeşte partenerilor care au făcut posibil acesta ediţie: Banca Transilvania, Philip Morris Trading, CHIVAS, Huawei, Gerovital, Sameday, Nespresso, Five`s, GT Grafica si Tipar, Olla Floral Art, EFdeN si Advanced Ideas.

Partenerii media ai evenimentului sunt: eJobs, Revista CARIERE, IQads,  KLARMEDIA, HR Club, BUSINESS24, PRwave, IAA, Zelist Monitor, Finzoom, MANPRES, SMARK, 9AM, comunicatedepresa.ro.

Despre Biz

Biz este brandul care reuneşte o puternică comunitate de oameni de afaceri, atât online, cât şi offline. Redacţia s-a impus prin realizarea unor importante studii şi topuri în parteneriat cu agenţii de research, pe cele mai importante domenii de activitate din România: Top 50 companii performanţe, Anuarul Directorilor de Marketing, Top 20 companii IT pentru care merită să lucrezi, Topul Agenţiilor de PR din România, Brand Ro sau BizTech.

Biz este unic laureat Red Dot din România. În premieră absolută pentru România, Brandient şi Biz au câştigat legendarul premiu Red Dot Design Award, cea mai prestigioasă competiţie internaţională de design, pentru coperta ediţiei BizSingapore

Jurnaliştii revistei au lansat puternice campanii de conştientizare a valorilor româneşti (Susţinem inovaţia, Sunt un ţăran) sau proiecte unice în lume precum Biz Marketing Xchange, provocarea prin care cei mai important directori de marketing din România îşi schimbă, pentru o zi, compania în care lucrează. O altă inovaţie este Biz World, ediţii ale revistei realizate integral peste hotarele ţării, în Bruxelles, Londra, SUA, Germania, Singapore şi Austria.

Biz este un brand unic în mass-media de afaceri din România. De 15 ani organizează puternice evenimente de afaceri în 9 oraşe din ţară şi 8 capitale din lume, de pe 3 continente.

*****************************

revista-hai-romania-marinmihai-spania-mihaimarin-wordpress-c
**Echipa de fotbal a lui Gheorghe Hagi,

FC Viitorul, este noua campioană

a României (2016/2017)

Resultado de imagen de viitorul campionii romaniei
Resultado de imagen de viitorul campionii romaniei

Gica Hagi ridica trofeul Ligii 1 ~ Viitorul – Campioana sezonului 2016/2017

Anuncios

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.