Ziua Limbii Române La Madrid


Ambasada României în Regatul Spaniei și Institutul Cultural Român de la Madrid au marcat Ziua Limbii Române prin organizarea, de-a lungul zilei de 31 august, la sediul Institutului, a unor activități dedicate iubitorilor limbii române,informează https://madrid.mae.ro.


Vizitatorii au putut participa la ateliere lingvistice organizate de profesorii Institutului – un mini-curs de limbă română și două ateliere de conversație – au rasfoit cărțile din bibliotecă sau au făcut conversație în limba română la un pahar de vin sau o ceașcă de cafea.


Tuturor vizitatorilor li s-au oferit cărți de beletristică ale unor autori români sau străini, editate în limba română,se mai precizează pe site-ul Ambasadei României în Regatul Spaniei.

M.M.(Spania)


https://i1.wp.com/www.e-cultura.info/wp-content/uploads/2017/08/Logo-centenar.jpgPropunerea “Hora” a agenției de publicitate FCB BUCHAREST a fost aleasă identitatea vizuală ce va reprezenta Centenarul Marii Uniri de la 1918 și al Războiului pentru Întregirea Neamului.


 

https://mihaimarin.files.wordpress.com/2015/04/revista-hai-romania-marinmihai-spania-mihaimarin-wordpress-c.gif?w=723Sava Negrean Brudaşcu şi Vlad Miriţă – Românie, Românie (@O dată-n viaţă)

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.