Aparitii editoriale.MARIN TRAŞCĂ (Spania)- ”Noaptea strugurilor amari”-Editura ´´Armonii Culturale´´


Marin Trașcă a scos de sub tipar ”Noaptea strugurilor amari”/realitateaoltului.ro//Jurnalistul și scriitorul Marin Trașcă, plecat pe meleaguri iberice cu mai bine de un deceniu în urmă, a scos de sub tipar un nou volum. ”Noaptea strugurilor amari” va fi lansat în toamnă și în țară, la Slatina și Balș.

„În sfârșit, după ”lupte seculare” , ”Noaptea strugurilor amari” a plecat să vadă lumina… tiparului la Editura Armonii Culturale! Volumul cuprinde editoriale scrise și apărute în săptămânalul ”Noi în Spania” căruia-i mulțumesc pentru încredere! Lansarea va fi la toamnă, în mijlocul colegilor ziariști și prietenilor de la Slatina și Balș când vom îndulci boabele strugurilor aducerilor aminte! Nici prietenii din Madrid nu vor fi uitați, pentru ei pregătesc o surpriză de proporții cu prilejul prezentării volumului de publicistică!”, a anunțat Marin Trașcă pe pagina sa de socializare.

https://scontent-mad1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-1/p160x160/12800302_201724643526511_7738803473937129384_n.jpg?oh=836ae60d56d4373701da4413969a9d5f&oe=5A5A775C(Dna Elena Trasca,sotia )

Marin Trașcă, o mândrie pentru comunitatea de români din Madrid atât ca formator de opinie, cât şi ca scriitor, a ajuns în urmă cu mai bine de un deceniu în țara lui Don Quijote cu o „căruță” plină cu vise, cum de altfel a intitulat volumul său de poezii ce s-a bucurat de aprecieri și în rândul spaniolilor. După circa șapte ani de zile, timp în care a mai publicat un roman autobiografic, vede lumina tiparului și volumul ”Noaptea strugurilor amari”.

Resultado de imagen de marin trasca el desconocido

Anul trecut, Traşcă s-a prezentat în calitate de scriitor și pe meleagurile românești, lansând la Slatina romanul autobiografic „El desconocido” / Necunoscutul şi volumul de versuri „Căruţa cu vise”. Speră ca şi romanul „Puntea” să vadă în curând lumina tiparului.

Marin Traşcă s-a născut în anul 1954, în comuna Osica de Sus, şi a absolvit Şcoala Profesională de Chimie din Slatina. Acesta a debutat în anul 1988 în poezie. Ca ziarist a scirs la mai multe ziare din Olt, apoi  a lucrat în Spania la „Noi în Spania”, „Român în lume”, Radio Pro Diaspora, iar în prezent lucrează la Periodista Digital.

*****FELICIDADES !-LA MULTI ANI si Felicitari lui Marin Trasca (´´El Desconocido´´  🙂 ), un om talentat ,un prieten adevarat, am fost colegi de pagina la ziarul ´´Universul Romanesc´´ (Spania) si la Revista ´´Origini Romanesti´´ (Spania) ,dar si  colegi de radio, realizand impreuna ,din Madrid,emisiuni pentru romanii de pretutindeni ! …Bonus,ca la radio : o dedicatie muzicala cu Tudor Gheorghe  si  o ´´cerveza´´la care m-a invitat,dar inca nu ne-am intalnit, acum afla raspunsul ,de frica sa nu ma pierd prin metropola Madrid, in primii ani ! 🙂 …

revista-hai-romania-marinmihai-spania-mihaimarin-wordpress-cTudor Gheorghe – Mărine, la nunta ta

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.