Târgul Internațional FITUR 2018 Madrid. “România: o destinație turistică pentru 365 de zile pe an”


Festivitatea de deschidere a standului României la FITUR (Feria Internacional de Turismo –Târgul Internațional de Turism) – Madrid, 17 ianuarie 2018

“România: o destinație turistică pentru 365 de zile pe an” este mesajul de promovare al României la Târgul Internațional FITUR 2018 Madrid.

În intervalul 17 – 21 ianuarie 2018, Ministerul Turismului participă, cu stand de 121 mp, la una dintre cele mai importante manifestări expoziționale de turism la nivel mondial, FITUR Madrid (Feria Internacional de Turismo – Târgul Internațional de Turism), eveniment dedicat profesioniștilor din domeniu și publicului larg.

Dată fiind semnificația istorică a anului 2018, Ministerul Turismului va marca Centenarul Marii Uniri prin amplasarea, în cadrul standului, a unei replici a porții de intrare în cetatea Alba Iulia. Pe durata desfășurării manifestării expoziţionale, vizitatorilor standului României le vor fi prezentate, atât la nivel informațional, cât și pe suport video, detalii istorice privind împlinirea celor 100 de ani de la Marea Unire, dar și principalele produse turistice româneşti: circuitele culturale, turismul în natură, turismul rural, pachetele tip city break, turismul activ și de aventură, turismul balnear și wellness, reliefând astfel potențialul turistic al României ca destinație pentru 365 de zile pe an.

Delegația Ministerului Turismului în Regatul Spaniei este condusă de secretarul de stat Cristina Ionela Tărteață. În demersurile întreprinse de Ministerul Turismului în vederea creșterii vizibilității României pe piețele ibero-americane, Ministerul Turismului beneficiază de întreg sprijinul Ambasadei României în Regatul Spaniei.

Demnitarul român a găzduit, în cursul zilei de astăzi, 17 ianuarie 2018, festivitatea de deschidere a standului României, alături de Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al României în Regatul Spaniei, Gabriela Dancău. Programul reprezentantului ministerului va include întâlniri cu reprezentanți din domeniul turismului, în vederea intensificării demersurilor de promovare a României ca destinație turistică. (https://madrid.mae.ro)


https://scontent-mad1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/20392_664507923679644_12428082321306677_n.jpg?oh=59b5722f79c62116c8ce0a65f687b420&oe=5ADC926D

Amazing Romania – Best Places to Visit

http://www.centruldepresa.ro/widget-comunicate/

Anuncios

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.