Mare tragedie la Cardiff University Half Marathon,doi alergatori au trecut linia de sosire, au facut infarct si au murit !


Mare tragedie la Cardiff University Half Marathon,doi alergatori au trecut linia de sosire, au facut infarct si  au murit !

 

https://i2-prod.mirror.co.uk/incoming/article13381308.ece/ALTERNATES/s810/0_PAY-CDF_071018_Cardiff_Half_Marathon_210.jpg

25 000 de alergatori au participat duminica la cea de-a XV-a editie a Cardiff University Half Marathon, organizata de Run4Wales.

Jack Rayner din Australia a caștigat cursa barbatilor cu un timp de 1:01:01, Juliet Chekwel din Uganda a fost victorioasa in cursa de femei cu un timp de 1:09:45,iar Tiaan Bosch a castigat cursa pentru scaune cu rotile.

Din nefericire, bucuria participantilor si a publicului galez a fost umbrita de o mare tragedie, petrecuta chiar la finalul competitiei.

Un alergator ,in varsta de 32 de ani, imediat cum a trecut linia de sosire,fiind foarte extenuat,a facut infarct, prabusindu-se ca un brad,chiar in fata sotiei care il intampina in brate cu copilul lor,de numai 1 anisor.

https://i2-prod.mirror.co.uk/incoming/article13381304.ece/ALTERNATES/s615b/1_PAY-CDF_071018_Cardiff_Half_Marathon_073.jpg

Duminica, parca a fost o zi blestemata la Semimaratonul de la Cardiff, tragedia nu s-a oprit aici,in aceleasi imprejurari,un alt alergator,un tanar in varsta de 25 de ani,care de-a lungul cursei alergase cot la cot cu prietena sa si trecusera  linia de sosire, sleit de puteri,a facut si el  atac de cord.

Au intervenit rapid si cu profesionalism serviciile medicale de la fata locului ,apoi cei doi barbati  au fost transportati de urgenta la Spitalul Universitar Wales ,in speranta ca vor fi salvati din ghearele  mortii.

Din nefericire, potrivit Daily Mail, putin mai tarziu, Politia din South Wales a confirmat decesul celor doi semimaratonisti. 

Este o tragedie unica in istoria de 15 ani a Cardiff University Half Marathon,una dintre cele mai mari competitii de acest gen din Marea Britanie. Matt Newman,seful executiv al organizatorului Run4Wales,a transmis regrete si condoleante familiei si prietenilor celor doi alergatori, disparuti fulgerator din viata.

MARIN MIHAI (Spania)


Ed Sheeran – Perfect (Official Music Video)

Anuncios

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.