Campionul la motocross Erick Bretz i-a tras o bataie sora cu moartea iubitei sale, fotomodelul Melissa Gentz,doar pentru că a aparut cu decolteu pe Instagram !


Campionul la motocross Erick Bretz i-a tras o bataie sora cu moartea iubitei  sale,fotomodelul Melissa Gentz,doar pentru că a aparut cu decolteu pe Instagram !

Imagini pentru melissa gentz
Brazilianca Melissa Gentz,in varsta de 22 de ani, studenta la Florida (SUA) si fotomodel, a suferit o bataie sora cu moartea de la ex-iubitul ei,campionul de motocross si milionarul Erick Bretz,numai
pentru ca a publicat o fotografie pe Instagram,in care tanara aparea cu decolteu.
Macinat de o gelozie bolnava,Erick nu a fost de acord cu postarea ,considerand ca femeile care au barbat nu trebuie sa isi arate pieptul in public.Biata Melissa abia a scapat cu viata din ghearele furiosului.
Ea a declarat organelor de politie din Tampa (Florida,SUA) ca individul a pus-o la pamant, a tras-o de par si a lovit-o puternic cu pumnii si cu picioarele, producandu-i destule rani si hematoame, pe intreg corpul. Mai mult,agresorul beat a plesnit-o peste ochi cu o sticla si a vrut sa o stranguleze cu picioarele in jurul gatului.

Pentru atrocitatea faptelor comise, pilotul Erick Bretz a fost arestat. La numai doua zile insa,a parasit
inchisoarea Hillsborough County, dupa ce a platit o cautiune de 60.000 de dolari si dupa ce i s-a interzis sa se mai apropie de fosta sa prietena.

Dupa acest cosmar,fotomodelul Melissa Gentz  a avut puterea sa posteze pe Instagram o fotografia in care se pot vedea semnele si ranile facute de loviturile incasate de la ex-partenerul sau :
´´Se spune ca toti avem o parte preferata a fetei, a mea este stanga.Din pacate este cea care poarta semnele de violenta.Astazi ,este prima zi in care imi pot pune ceva machiaj pe partea dreapta…´´
Melissa Gentz a mai scris pe pagina ei de Instagram ca nicio femeie nu ar trebui sa se simta rusinata ori vinovata de faptul ca a fost victima violentei domestice. Ea indemana toate femeile sa se puna pe primul loc. Cele care au fost maltratate ca ea ,sa aiba curajul si forta sa puna capat relatiilor abuzive din partea barbatilor,sa nu aiba niciodata soarta ei  de a-si vedea moartea cu ochii, doar din cauza unei poze postata pe Instagram, in care purta un simplu decolteu,nimic sexy care sa o acuze si sa ii pricinuiasca atata  suferinta fizica si sufleteasca.
MARIN MIHAI ( Spania)

Anuncios

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.