Mare tragedie de Revelion. Crima abominabilă și sinucidere intr-o familie de români din Spania!Mare tragedie de Revelion.
Crima abominabilă și sinucidere intr-o familie de români din Spania
——


In ultima zi a anului 2020, in jurul orelor 17.00,când toata lumea se pregătea sa sărbătorească Revelionul , in Torrejon de Ardoz -Madrid ( str.Lisboa 5 ) a fost curmată prin 12 lovituri de cutit viața unei tinere romance ,in vârsta de 28 de ani, mama a doi copii minori , in vârsta de 8 , respectiv 10 ani.
Autorul crimei a fost sotul,in vârsta de 37 ani, tot român.
Potrivit presei spaniole,crima abominabilă si sinuciderea au fost comise in fața minorilor.Din nefericire,ei vor rămâne șocați pentru toată viața.
Poliția și medicii au găsit-o pe tanara românca intr-o balta de sânge, nu a mai putut fi salvata,se luptase cu sa își apere viața,dar primise mai multe lovituri de cuțit pe corp și pumni in cap,fatale.


Asasinul a fost găsit tot intr-o balta de sânge .Dupa ce a luat viața soției, s-a sinucis,s-a înjunghiat cu doua cuțite in piept.
Inainte de tragedie,un vecin a auzit țipete și a bătut la usa apartamentului sa stingă conflictul,băiețelul a deschis -o,dar criminalul s-a repezit si i-a trântit usa in nas.Vecinul a sunat de urgentă la poliție,nu a putut face mai mult.
Potrivit presei, copiii au fost preluati de autoritățile spaniole și li se acorda consiliere psihologică , traumatizați fiind cumplit de crima si sinuciderea la care au fost martori. Rămași orfani de ambii părinți,ei vor trece in îngrijirea nasilor sau,probabil,vor fi trimiși sub tutela rudelor din România.
Ionela Tălălău ( Tg.Frumos) și Costinel Alin Clincea ( din Craiova) ,ambii cu rezidenta de 10 ani in Spania,se mai certasera și in 2014, se despărțiseră,s-au împăcat,acum iar trăiau separați.
Împotriva violentei soțului, pe 22 decembrie ,femeia maltratata chiar obtinuse un ordin de restricție de 500 metri,el nu se putea apropia de casa ei,doar putea lua copiii numai in week-end,ceea ce l-o fi dărâmat și înfuriat.Din păcate , ordinul a fost încălcat și mare tragedie s-a produs.
Ionela își iubea copiii ca pe ochii din cap ,dar și tara unde s-a născut.Ultimele ei postări pe Facebook au fost o fotografie împreuna cu fetița și băiatul și ,in ultimele clipe de viața,obiceiuri de sarbatori din România.


Tanara românca ,plecată pentru o viața mai buna in Spania ,a avut un destin foarte groaznic ,se va întoarce acasă fără suflet,ca sa fie înmormântată.
După moarte,pe pagina ei de Facebook a primit condoleanțe,flori și lacrimi de la prieteni și cunoscuți:
-Sofia Bădescu :”Dzeu sa te ierte fata frumoasa pacat de tine ce sfarsit ai facut de un om care Lai iubit care ai crezut ca te vrea bine.. o bestie de om care tia putut face rau tie si la copiii.. “
-Alina Maria: “Dumnezeu s-o odihnească!😓
Păcat!! Prea tânără,prea devreme….au rămas doi îngerași orfani, ți se rupe sufletul! 😥😥😥😥”.

Marin Mihai ( Spania)

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.