FOSTII COLEGI AI LUI MILE CARPENISAN AU FACUT O GAFA MONUMENTALA IN EMISIUNEA TV „ACCES DIRECT”


Gafa morbida la Antena 1 in privinta lui Mile Carpenisan http://www.arhiblog.ro

Fostii colegi ai lui Mile Carpenisan au facut o gafa sinistra in emisiunea ACCES DIRECT de la Antena1, pe care au dedicat-o post-mortem jurnalistului. In mijlocul platoului de filmare a fost asezata poza altei persoane alaturi de lumanarile de veghe.

Aceasta gafa monumentala a fost repede semnalata in blogosfera romaneasca. In studio, pe o masuta pe care se aflau cateva lumanari, ar fi trebuit sa fie poza fostului jurnalist, insa din ignoranta, realizatorii au afisat poza unui cunoscut blogger.

“Nici nu stii cum sa-i zici: prostie, imbecilitate, lipsa de orice profesionalism. In poza nu e regretatul Mile. E Groparu  bunul sau amic. Dar pentru Madalin Ionescu si Acces Direct n-a contat . <<Colegul nostru mult iubit… >> Nici macar nu stiau cum arata si au furat o poza de pe blogul celui disparut . Poza altuia…”, noteaza Mos Califar. Gafa de la Antena 1 a fost initial semnalata de catre www.arhiblog.ro.

Pe parcursul partii de inceput a emisiunii, in ceea ce trebuia sa fie un moment emotionant dedicat fostului coleg, se putea observa diferenta intre imaginile cu Mile Carpenisan dintr-un material filmat si imaginea persoanei a carei fotografie a fost asezata intre lumanari in mijlocul platoului de filmare. La finalul momentului video special se putea observa ca cineva a sesizat gafa si a luat din platou poza blogerului clujean, noteaza si Adevarul.ro, preluand stirea din blogosfera.

Gafa este greu de inteles avand in vedere perioada lunga de in care Mile Carpenisan a lucrat pentru acest post de televiziune, observa Adevarul. Madalin Ionescu, moderatorul emisiunii Acces Direct si-a cerut ulterior scuze pentru aceasta gafa, potrivit aceleiasi publicatii. Antena 1 isi cere scuze in privinta acestei erori si prin intermediul unui comuincat de presa: „Este regretabil ca o eroare umana s-a strecurat in timpul momentelor in memoriam Mile Carpenisanu, cand in platou a fost prezentata o poza cu precizarea ca l-ar infatisa pe Mile, desi chipul din imagine nu era al lui”.

Initial, inregistrarea materialului filmat care demonstra grava eroare a jurnalistilor de la Antena 1, era accesibila online insa, se pare, aceasta a fost retrasa, nemaiputand fi accesata pe site-ul VideoNews.com. Bloggerii au reusit  totusi sa capteze numeroase imagini care demonstreaza lipsa de profesionalism a postului de televiziune.(9 AM NEWS-„Gafa morbida la Antena 1 in privinta lui Mile Carpenisan”)

***************

VIDEO.THE MERRY CEMETERY-CIMITIRUL VESEL DIN SAPANTA-MARAMURES-ROMANIA:

***********UPDATE 26.03.2010:

DAN VOICULESCU ISI CERE SCUZE PENTRU EROAREA STRECURATA IN EMISIUNEA „ACCES DIRECT”

Fondatorul Antenelor îşi cere scuze pentru eroarea strecurată în emisiunea „Acces direct” în care în locul fotografiei lui Mile Cărpenişan a apărut poza unui blogger.

Antena 1 l-a concediat pe cel care a greşit poza lui Mile Cărpenişan

“Am aflat, am cerut lămuriri, mi-am făcut o idee despre eroarea cu care o fost ”tratat” tocmai Mile Cărpenişan. Şi, pentru că lumea mă întreabă pe mine şi îmi bate mie obrazul, aş vrea să-mi exprim eu, explicit, scuzele faţă de Groparu şi, mai ales, faţă de memoria ”sârbului”. Şi, da, are dreptate unul ca Arhi, de a cărui bună-credinţă sunt convins – şi căruia îi mulţumesc pentru presiune (e drept, sunt şi altii care, din raţiuni de marketing şi concurenţă, au tras o indignare profesionistă, de crescut ratingul – la fel de jenantă ca incidentul în sine”, scrie Dan Voiculescu, pe blog.

Patronul a dat şi verdictul: “Pentru că eroarea e mare şi nejustificată, persoana vinovată a fost concediată.” (REALITATEA.NET)

MARIN MIHAI-„HAI, ROMANIA!”-BLOGUL ROMANILOR DE PRETUTINDENI(https://mihaimarin.wordpress.com)

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.